Sobre la segmentació per idioma

Si proveu de comunicar-vos amb persones que no parlen el vostre idioma, pot ser difícil transmetre el vostre missatge. De la mateixa manera, quan utilitzeu Google Ads per anunciar la vostra empresa, voleu que els anuncis es mostrin a clients que els puguin entendre. Obteniu informació sobre com podeu orientar els anuncis a ubicacions geogràfiques.

La segmentació per idioma us permet orientar els anuncis a clients potencials que utilitzen productes de Google i llocs web de tercers en funció dels idiomes que entenen aquests clients.

Triar un idioma objectiu

La segmentació per idioma us permet triar l'idioma dels clients potencials a què voleu arribar. Així, mostrarem els vostres anuncis als clients que utilitzen productes de Google (com ara la Cerca o Gmail) o visiten llocs web i aplicacions a la Xarxa de Display de Google (GDN) en aquest mateix idioma.

Idiomes de segmentació a la Xarxa de Cerca

A la Xarxa de Cerca, Google Ads pot orientar els anuncis a un idioma, a diversos o a tots. Els vostres anuncis es podran publicar quan les paraules clau de l'anunci concordin amb les de la consulta i Google cregui que l'usuari entén com a mínim un idioma de segmentació.

Pot ser útil orientar els anuncis a tots els idiomes per provar d'arribar als usuaris que parlen més d'un idioma i que, per tant, poden fer cerques en idiomes diferents.

Com detecta els idiomes Google Ads

A la Xarxa de Cerca

Google Ads utilitza diversos senyals per entendre quins idiomes sap l'usuari i intenta publicar el millor anunci disponible en un idioma que l'usuari comprengui. Aquests senyals poden ser l'idioma de la consulta, la configuració de l'usuari i altres senyals lingüístics obtinguts per la IA de Google.

Exemple

L'Emma entén tant el català com el castellà. Tot i que el seu navegador per a mòbils té establert l'espanyol com a idioma de la interfície, la seva altra activitat a Google suggereix que també parla català. Per exemple, fa moltes consultes en català, com ara "comprar sabates en línia". Per tant, podrà veure els anuncis segmentats tant pel català com per l'espanyol, sempre que concordin les paraules clau. Pot introduir una consulta en espanyol i veure un anunci en català.

A la Xarxa de Display

A la Xarxa de Display de Google, Google Ads pot detectar i veure l'idioma de les pàgines o aplicacions que un usuari està utilitzant o ha utilitzat recentment a fi de determinar quins anuncis s'han de mostrar. Això vol dir que podem detectar l'idioma de les pàgines o aplicacions que l'usuari ha fet servir anteriorment o bé de la pàgina que està utilitzant.

Exemple

La Marta ha consultat diversos blogs sobre cuina a la Xarxa de Display de Google que estan escrits en japonès, i veu anuncis de campanyes orientades a parlants de japonès. Per tant, atès el seu historial de visualització, pot ser que vegi anuncis en japonès també quan llegeixi altres blogs de la Xarxa de Display que estiguin escrits en anglès.