Stedsmåltyper etter land

• I likhet med matvaner og stikkontakter varierer stedsmåltypene fra land til land. Google Ads gir deg muligheten til å målrette mot forskjellige stedstyper, blant annet postnummer, by og område. Vi gjør oppmerksom på at enkelte måltyper ikke er tilgjengelige i alle land.
  • Du kan også velge å vise annonsene dine til folk som befinner seg på steder av interesse, som for eksempel flyplasser eller universiteter.

Stedsmåltyper

I tabellen nedenfor kan du se eksempler på stedsmåltypene som er tilgjengelige for Google Ads:

Måltype Eksempler
Flyplasser
  • Stavanger lufthavn, Sola
  • Oslo lufthavn, Gardemoen
Selvstyrt provins
(bare Spania)
  • Andalucia
  • Valencia
Bydel
(bare Mexico)
  • Benito Juarez
Kanton
(bare Sveits)
  • Bern
  • Zürich
By
  • San Francisco, California
  • Paris, Frankrike
Byområde
(bare Australia)
  • Omegn i Nord-Øst
Valgkrets
(bare USA)
  • CA-12: 12th District of California
  • AL-4: 4th District of Alabama
Land
  • Mexico
  • Sverige
Fylke
  • Claire, Irland
  • Nord-Trøndelag, Norge
  • Vukovar-Syrmia, Kroatia
Department
(bare Frankrike)
  • Loire
  • Val-de-Marne
Nielsen® DMA®-områder (Designated Market Areas)
(bare USA)
  • Detroit, MI
  • Cincinnati, OH
Guvernement
(bare Egypt)
  • Gharbia
  • Beheira
Kommune
(bare Bulgaria)
  • Burgas
  • Espoo
  • Buccinasco
Nabolag
  • Billingham
  • Strand
Okrug
(bare Moskva og St. Petersburg)
  • Sørlig autonomt distrikt
  • Admiraltejskij-distriktet
Postnummer
(bare USA, Storbritannia, Canada og Tyskland)
  • 76622
  • RM17
Prefektur
(bare Japan)
  • Aichi
  • Fukuoka
Provins
  • Navarre, Spania
  • Mersin-provinsen, Tyrkia
Region
  • Asti, Italia
  • Busan, Sør-Korea
Delstat
  • Alaska, USA
  • Uttar Pradesh, India
  • Saarland, Tyskland
Territorium
(bare Canada)
  • Nordvestterritoriene
  • Yukon
TV-område
(bare Storbritannia)
  • London
  • Midlands
Føderalt territorium
(bare India)
  • Delhi
  • Lakshadweep
Universitet (bare Australia, Canada, Frankrike, Tyskland, Storbritannia og USA)
  • Stanford University
  • McGill University

Se hele listen over måltyper tilgjengelige i hvert land.

Alle tilgjengelige stedsmål

For å se hele listen over tilgjengelige stedsmål i Google Ads, blant annet spesifikke land, byer og områder, kan du se i måltabellen i Google Ads API (AdWords API)-dokumentasjonen vår. Her er noen tips til bruk av tabellen:

• Filtrér etter måltype: Finn rullegardinmenyen over overskriften Måltype. Velg måltypen du vil bruke for å filtrere tabellen. Velg for eksempel By for å se alle byer det kan målrettes mot i Google Ads.
  • Filtrér etter landskode: Angi en landskode ovenfor overskriften Landskode for å se alle stedsmålene som er tilgjengelige i det aktuelle landet. Du kan også filtrere etter måltype. Angi for eksempel «FR» som landkode, og velg By for å se alle byer som er tilgjengelige for målretting i Frankrike.
  • Sortér: Klikk på en hvilken som helst kolonneoverskrift i tabellen for å sortere resultatene alfabetisk etter denne kolonnen. Klikk for eksempel på Navn for å sortere navnene alfabetisk i tabellen.