Maakohtaiset sijaintikohdetyypit

• Sijaintikohdetyypit vaihtelevat maittain aivan samoin kuin ruokailutavat ja pistorasiat. Google Adsin avulla voit kohdistaa eri sijainteihin, kuten postinumeroihin, kaupunkeihin ja alueisiin, mutta muista, että jotkut kohdetyypit eivät ole käytettävissä kaikissa maissa.
  • Voit myös näyttää mainoksia ihmisille, jotka ovat kiinnostavissa paikoissa, kuten lentokentillä tai yliopistoissa.

Sijaintikohdetyypit

Seuraavassa kaaviossa on esimerkkejä sijaintikohdetyypeistä, jotka ovat käytettävissä Google Adsissa:

Kohdetyyppi Esimerkkejä
Lentokentät
  • Toronto Pearsonin kansainvälinen lentoasema
  • John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema
Itsehallintoalue
(vain Espanja)
  • Andalusia
  • Valencia
Kaupunkikunta
(vain Meksiko)
  • Benito Juarez
Kantoni
(vain Sveitsi)
  • Bern
  • Zürich
Postitoimipaikka
  • San Francisco, Kalifornia
  • Pariisi, Ranska
Kaupunkialue
(vain Australia)
  • Koilliset esikaupunkialueet
Kongressin piiri
(vain Yhdysvallat)
  • CA-12: Kalifornian 12. piiri
  • AL-4: Alabaman 4. piiri
Maa
  • Meksiko
  • Ruotsi
Maakunta
  • Claire, Irlanti
  • Nord-Trøndelag, Norja
  • Vukovar-Syrmia, Kroatia
Osasto
(vain Ranska)
  • Loire
  • Val-de-Marne
Nielsen® DMA® (Designated Market Areas) -alueet
(vain Yhdysvallat)
  • Detroit, MI
  • Cincinnati, OH
Lääni
(vain Egypti)
  • Gharbia
  • Beheira
Kunta
(vain Bulgaria)
  • Burgas
  • Espoo
  • Buccinasco
Naapurustot
  • Billingham
  • Strand
Okrug
(vain Moskova ja Pietari)
  • Eteläinen hallintoalue
  • Amiraliteetin piiri
Postinumero
(vain Yhdysvallat, Iso-Britannia, Kanada ja Saksa)
  • 76622
  • RM17
Prefektuuri
(vain Japani)
  • Aichi
  • Fukuoka
Maakunta
  • Navarra, Espanja
  • Mersinin maakunta, Turkki
Alue
  • Asti, Italia
  • Busan, Etelä-Korea
Osavaltio
  • Alaska, Yhdysvallat
  • Uttar Pradesh, Intia
  • Saarland, Saksa
Alue
(vain Kanada)
  • Luoteisterritoriot
  • Yukon
TV-alue
(vain Iso-Britannia)
  • Lontoo
  • Midlands
Aluehallintoalue
(vain Intia)
  • Delhi
  • Lakshadweep
Yliopisto (vain Australia, Kanada, Ranska, Saksa, Iso-Britannia ja Yhdysvallat)
  • Stanford University
  • McGill University

Osoitteessa on täydellinen luettelo kussakin maassa käytössä olevista kohdetyypeistä.

Kaikki käytössä olevat sijaintikohteet

Täydellinen luettelo Google Adsissa käytössä olevista sijaintikohteista (mukaan lukien tietyt maat, kaupungit ja alueet) on Google Ads -sovellusliittymä (AdWords-sovellusliittymä) -dokumentaation Kohteet-taulukossa. Seuraavassa on muutamia taulukon käyttövinkkejä:

• Suodata kohdetyypin mukaan: Etsi Kohdetyyppi-otsikon yläpuolella oleva avattava valikko. Valitse kohdetyyppi, jota haluat käyttää taulukon suodattamiseen. Valitse esimerkiksi Kaupunki, jos haluat nähdä kaikki kaupungit, jotka voi kohdistaa Google Adsissa.
  • Suodata maatunnuksen mukaan: Voit etsiä kaikki valitsemassasi maassa käytössä olevat sijaintikohteet kirjoittamalla maatunnuksen Maatunnus-otsikon yläpuolelle. Voit suodattaa tietoja myös kohdetyypin mukaan. Kirjoita maatunnukseksi esimerkiksi FR ja valitse Kaupunki, jos haluat tarkastella kaikkia kohdistettavia kaupunkeja Ranskassa.
  • Lajittele: Klikkaa mitä tahansa taulukon otsikkoa, jos haluat lajitella sarakkeen tulokset aakkosjärjestykseen. Klikkaa esimerkiksi Nimi, jos haluat lajitella taulukon nimet aakkosjärjestykseen.