Maakohtaiset kohdistusaluetyypit

Kohdistusaluetyypit vaihtelevat maasta toiseen aivan kuten ruokailutavat ja pistorasiat. Google Adsin avulla voit kohdistaa mainonnan eri tyyppisiin sijainteihin, kuten postinumeroalueille, kaupunkeihin ja maakuntiin. Muista kuitenkin, että osa kohdistusaluetyypeistä ei ole käytettävissä kaikissa maissa.

Huom: Osa kohdistusaluetyypeistä ei ole käytettävissä kaikissa maissa tai kaikissa kampanjoissa. Hotel Ads ‑kampanjoissa voidaan käyttää vain maa‑ tai aluekohdistusta.

Voit myös näyttää mainoksia käyttäjille, jotka ovat kiinnostavissa paikoissa, kuten lentokentillä tai yliopistoissa.

Kohdistusaluetyypit

Seuraavassa kaaviossa on esimerkkejä kohdistusaluetyypeistä, jotka ovat käytettävissä Google Adsissa:

Aluetyyppi Esimerkkejä
Lentokentät
  • Toronto Pearsonin kansainvälinen lentoasema
  • John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema
Itsehallintoalue
  • Andalusia, Espanja
  • Valencia, Espanja
Kaupunkikunta
  • Benito Juarez, Meksiko
Kantoni
  • Bern, Sveitsi
  • Zürich, Sveitsi
Kaupunki
  • San Francisco, Kalifornia
  • Pariisi, Ranska
Kaupunkialue
  • Koilliset esikaupunkialueet, Australia
Kongressipiiri
  • CA-12: Kalifornian 12. piiri
  • AL-4: Alabaman 4. piiri
Maa
  • Meksiko
  • Ruotsi
Maakunta
  • Claire, Irlanti
  • Nord-Trøndelag, Norja
  • Vukovar-Syrmia, Kroatia
Departementti
  • Loire, Ranska
  • Val-de-Marne, Ranska
Nielsen® DMA® (Designated Market Areas) ‑alueet
  • Detroit, MI
  • Cincinnati, OH
Kuvernoraatti
  • Gharbia, Egypti
  • Beheira, Egypti
Kunta
  • Burgas, Bulgaria
  • Espoo, Suomi
  • Buccinasco, Italia
Naapurustot
  • Billingham, Iso-Britannia
  • Strand, Iso-Britannia
Okrug
  • Eteläinen hallinnollinen piirikunta, Venäjä
  • Amiraliteetin piiri, Venäjä
Postinumero
  • 76622, Yhdysvallat
  • RM17, Yhdistynyt kuningaskunta
Prefektuuri
  • Aichi, Japani
  • Fukuoka, Japani
Provinssi
  • Navarra, Espanja
  • Mersinin maakunta, Turkki
Alue
  • Asti, Italia
  • Busan, Etelä-Korea
Osavaltio
  • Alaska, Yhdysvallat
  • Uttar Pradesh, Intia
  • Saarland, Saksa
Territorio
  • Luoteisterritoriot, Kanada
  • Yukon, Kanada
TV-alue
  • Lontoo, Iso-Britannia
  • Midlands, Iso-Britannia
Liittovaltion alue
  • Delhi, Intia
  • Lakshadweep, Intia
Yliopisto
  • Stanford University
  • McGill University

Kaikki käytettävissä olevat kohdistusalueet

Näet kaikki Google Adsissa käytettävissä olevat kohdistusalueet (kuten tietyt maat, kaupungit ja muut alueet) Google Ads API (AdWords API) ‑ohjeen Kohteet-taulukosta. Tässä muutama vinkki taulukon käyttämiseen:

• Suodata kohdetyypin mukaan: Etsi Kohdetyyppi-otsikon yläpuolella oleva avattava valikko. Valitse kohdetyyppi, jonka mukaan haluat suodattaa taulukon. Valitse esimerkiksi Kaupunki ja klikkaa Käytä, niin näet kaikki kaupungit, joihin voit kohdistaa mainonnan Google Adsissa.
  • Suodata maatunnuksen mukaan: Lisää Maatunnus-otsikon yläpuolelle maatunnus, niin näet kaikki kyseisessä maassa käytettävissä olevat kohdistusalueet. Voit suodattaa tietoja myös kohdetyypin mukaan. Lisää maatunnukseksi esimerkiksi FR, valitse Kaupunki ja klikkaa Käytä, niin näet kaikki kaupungit, joihin voit kohdistaa mainonnan Ranskassa.
  • Lajittele: Klikkaa taulukosta mitä tahansa sarakkeen otsikkoa, niin tulokset lajitellaan aakkosjärjestykseen kyseisen sarakkeen mukaan. Klikkaa esimerkiksi Nimi, niin näet taulukossa olevat nimet aakkosjärjestyksessä.