Tipus d'ubicació objectiu en funció del país

Nota: la segmentació per ubicació de Google Ads no determina les fronteres geogràfiques.

Igual que els horaris dels àpats i els endolls, els tipus d'objectius d'ubicació varien d'un país a l'altre. Google Ads us permet orientar els anuncis a diferents tipus d'ubicació, com ara codis postals, ciutats o regions, entre d'altres, però recordeu que alguns tipus no estan disponibles en tots els països.

També podeu optar per mostrar els anuncis a usuaris que es trobin en llocs d'interès, com ara aeroports o universitats.

Tipus d'ubicació objectiu

Feu un cop d'ull a la taula següent per veure exemples dels tipus d'ubicació objectiu disponibles per a Google Ads:

Tipus d'ubicació objectiu Exemples
Aeroports
  • Aeroport Internacional Toronto Pearson
  • Aeroport Internacional John F. Kennedy
Comunitat autònoma
  • Andalusia, Espanya
  • València, Espanya
Districte municipal
  • Benito Juárez, Mèxic
Cantó
  • Berna, Suïssa
  • Zuric, Suïssa
Ciutat
  • San Francisco, Califòrnia
  • París, França
Zona de la ciutat
  • Zones del nord-est, Austràlia
Districte congressual
  • CA-12: districte dotzè de Califòrnia
  • AL-4: districte quart d'Alabama
País
  • Mèxic
  • Suècia
Comarca
  • Claire, Irlanda
  • Nord-Trøndelag, Noruega
  • Vukovar-Syrmia, Croàcia
Departament
  • Loira, França
  • Val-de-Marne, França
Regions de DMA® (Àrees de mercat designades) de Nielsen®
  • Detroit, MI
  • Cincinnati, OH
Governació
  • Gharbia, Egipte
  • Beheira, Egipte
Municipi
  • Burgas, Bulgària
  • Espoo, Finlàndia
  • Buccinasco, Itàlia
Barris
  • Billingham, Regne Unit
  • Strand, Regne Unit
Okrug
  • Districte Administratiu del Sud, Rússia
  • Districte Admiralteiski, Rússia
Codi postal
  • 76622, EUA
  • RM17, Regne Unit
Prefectura
  • Aichi, Japó
  • Fukuoka, Japó
Província
  • Sevilla, Espanya
  • Província de Mersin, Turquia
Regió
  • Asti, Itàlia
  • Busan, Corea del Sud
Estat federat
  • Alaska, Estats Units
  • Uttar Pradesh, Índia
  • Saarland, Alemanya
Territori
  • Territoris del Nord-oest, Canadà
  • Yukon, Canadà
Regió de televisió
  • Londres, Regne Unit
  • Midlands, Regne Unit
Territori de la unió
  • Delhi, Índia
  • Lacadives, Índia
Universitat
  • Universitat de Stanford
  • Universitat McGill

Totes les ubicacions objectiu disponibles

Per veure la llista completa dels objectius d'ubicació disponibles a Google Ads, inclosos països, ciutats i regions específics, entre d'altres, doneu una ullada a la taula d'objectius que hi ha a la nostra documentació de l'API de Google Ads. A continuació us oferim uns quants consells per utilitzar aquesta taula:

• Filtreu per tipus d'objectiu: localitzeu el menú desplegable situat damunt de la capçalera "Tipus d'objectiu". Seleccioneu el tipus d'ubicació objectiu que voleu utilitzar per filtrar la taula. Per exemple, seleccioneu Ciutat i, a continuació, feu clic a Aplica per veure totes les ciutats a què podeu orientar els anuncis amb Google Ads.
  • Filtreu per codi de país: damunt de la capçalera Codi de país, introduïu un codi de país per veure totes les ubicacions objectiu disponibles al país en qüestió. També podeu filtrar per tipus d'ubicació objectiu. Per exemple, introduïu "FR" com a codi de país, seleccioneu Ciutat i feu clic a Aplica per veure totes les ciutats de França a què podeu orientar els anuncis.
  • Ordeneu els resultats: feu clic a la capçalera d'una columna de la taula per ordenar-ne els resultats alfabèticament. Per exemple, feu clic a Nom per ordenar els noms de la taula alfabèticament.