Logga in på Google Ads

Snart kommer processen för att logga in i Google Ads Editor att ändras. Ta reda på vad du behöver göra för att förbereda dig på ändringarna

Google Ads logo  Registrera dig för Google Ads

Du verkar inte ha något konto ännu. Du kan registrera dig på egen hand nedan eller få kostnadsfri, personlig support av en Google Ads-expert.

Börja nu

I den här artikeln visar vi hur du loggar in på ditt Google Ads-konto. Här kan du också läsa om ytterligare inloggningsalternativ och annan relevant information om hur du loggar in på Google Ads.

Kan du inte logga in? Se felsökningsverktyget.

Logga in med ditt konto

Kontrollera först att du använder den senaste versionen av webbläsaren. Google Ads är kompatibelt med de senaste versionerna av Firefox, Internet Explorer, Safari och Chrome. Läs om hur du hittar dessa webbläsare.

Så här loggar du in på Google Ads:

1. Öppna startsidan för Google Ads.
  2. Klicka på länken Logga in högst upp till höger på sidan.
  3. Ange e-postadressen för ditt Google-konto, din alternativa e-postadress eller ditt Gmail-användarnamn i fältet E-post.
  4. Ange ditt lösenord i fältet Lösenord.
  5. Klicka på Logga in.

Åtgärda ett inloggningsproblem

How to Sign into Google Ads

Ytterligare inloggningsalternativ

Öppna flera Google Ads-konton från samma Google-konto

Om du har ett Google-konto kan du komma åt flera Google Ads-konton utan att behöva logga ut och logga in igen genom att koppla Google Ads-kontona till e-postadressen för Google-kontot. Detta är praktiskt när du hanterar flera företag med separata Google Ads-konton men inte vill skapa nya Google-konton (eller e-postadresser) för varje Google Ads-konto.

Obs!

Om du har ett förvaltarkonto kan du använda samma e-postadress både för ditt förvaltarkonto och dina Google Ads-konton.

Så här växlar du till ett annat Google Ads-konto utan att logga ut:

1. Klicka på din profilbild högst upp till höger.
  2. Det visas en lista över de Google Ads-konton som är kopplade till ditt aktuella Google-konto.
  3. Klicka på kontot du vill komma åt.

Om dina Google Ads-konton är länkade till olika Google-konton kan du även komma åt dessa Google-konton och tillhörande Google Ads-konton utan att behöva logga ut och logga in igen.

Så här loggar du in på flera Google-konton samtidigt:

1. Klicka på din profilbild högst upp till höger.
  2. Klicka på Lägg till Google-konto.
  3. Ange e-postadressen för kontot och klicka på Nästa.
  4. Ange lösenordet för kontot och klicka på Nästa.

När du är inloggad på fler än ett konto i samma webbläsare kan du växla konto genom att klicka på profilbilden högst upp på sidan och välja kontot du vill komma åt. Loggar du in på ett konto som ännu inte är kopplat till ett Google Ads-konto, dirigeras du till en registreringssida för Google Ads.

Kom ihåg:

• Vid multiinloggning slås inte kontodata ihop och det ena kontot får inte åtkomst till det andra.
  • Multiinloggning är mest praktiskt på enheter som du inte delar med andra personer.
  • Om du arbetar på en annonsbyrå eller hanterar flera Google Ads-konton kan du spara tid genom att använda ett förvaltarkonto. Då kan du se och hantera alla dina Google Ads-konton via ett och samma konto. Läs om hur du skapar ett förvaltarkonto.

Logga in med en alternativ e-postadress för ditt Google-konto

Om du har lagt till en alternativ e-postadress i ditt Google-konto kan du logga in i Google Ads med den e-postadressen i stället. Ditt lösenord blir detsamma som för din primära e-postadress.

Tips

• Ditt Google-konto ger åtkomst till de flesta av Googles produkter, så vi rekommenderar att du inte lämnar ut ditt lösenord till andra.
  • Aktivera tvåstegsverifiering i ditt Google-konto för ytterligare säkerhet. Verifieringsprocessen kräver att du har tillgång till din telefon (eller till reservkoder om du inte har tillgång till en telefon), användarnamn och lösenord när du loggar in på kontot.
  • Att lägga till ett aktuellt telefonnummer för återställning är ett enkelt sätt att återställa åtkomsten till ditt konto. Läs om hur du lägger till ett telefonnummer för återställning i ditt konto.