Log ind på Google Ads

Loginprocessen i Google Ads Editor bliver snart ændret. Klik her for at finde ud af, hvad du skal gøre for at være på forkant med ændringerne.

Google Ads logo  Opret en Google Ads-konto

Det ser ud til, at du ikke har en konto endnu. Du kan enten oprette en konto selv nedenfor eller få gratis, personlig support fra en Google Ads-ekspert.

Start nu

I denne artikel kan du læse om, hvordan du logger ind på din Google Ads-konto. Du får også oplysninger om andre loginmuligheder og andre relevante oplysninger om at logge ind på Google Ads.

Har du problemer med at logge ind? Se denne fejlfinding.

Log ind med loginoplysningerne til din konto

Først skal du sikre dig, at du bruger den nyeste version af din browser. Google Ads er kompatibel med den nyeste version af Firefox, Internet Explorer, Safari og Chrome. Se, hvordan du downloader disse browsere.

Sådan logger du ind på Google Ads:

1. Gå til Google Ads-startsiden.
  2. Klik på linket Log ind øverst til højre på siden.
  3. Angiv mailadressen til din Google-konto, en alternativ mailadresse eller dit Gmail-brugernavn i feltet Mailadresse.
  4. Angiv din adgangskode i feltet Adgangskode.
  5. Klik på Log ind.

Løs problemer med at logge ind

How to Sign into Google Ads

Flere loginmuligheder

Få adgang til flere Google Ads-konti fra samme Google-konto

Hvis du har en Google-konto, kan du få adgang til flere Google Ads-konti, uden at du behøver at logge ud og ind igen, ved at knytte disse Google Ads-konti til den mailadresse, der bruges til Google-kontoen. Det er nyttigt, hvis du administrerer flere virksomheder med hver sin Google Ads-konto, men ikke ønsker at oprette en ny Google-konto (eller mailadresse) for hver Google Ads-konto.

Bemærk!

Hvis du har en managerkonto, kan du bruge samme mailadresse til den og dine Google Ads-konti.

Sådan skifter du til en anden Google Ads-konto uden at logge ud:

1. Klik på dit profilbillede øverst til højre.
  2. Der vises en liste over de Google Ads-konti, der er tilknyttet din aktuelle Google-konto.
  3. Klik på den konto, du vil have adgang til.

Hvis dine Google Ads-konti er knyttet til forskellige Google-konti, kan du også få adgang til disse forskellige Google-konti og tilknyttede Google Ads-konti uden at skulle logge ud og ind igen.

Sådan logger du ind på flere Google-konti:

1. Klik på dit profilbillede øverst til højre.
  2. Klik på Tilføj Google-konto.
  3. Angiv mailadressen for kontoen, og klik på Næste.
  4. Angiv adgangskoden til kontoen, og klik på Næste.

Når du er logget ind på mere end én konto i samme browser, kan du skifte konto ved at klikke på dit profilbillede øverst på siden og vælge den konto, du vil have adgang til. Hvis du logger ind på en konto, der endnu ikke er knyttet til en Google Ads-konto, bliver du sendt videre til en Google Ads-tilmeldingsside.

Husk!

• Samlet login fra flere konti betyder ikke, at kontodata flettes sammen, og det giver ikke adgang fra én konto til en anden.
  • Samlet login fra flere konti er mest praktisk at bruge på enheder, som du ikke deler med andre.
  • Hvis du har et bureau eller administrerer flere Google Ads-konti, kan du spare tid ved at oprette en managerkonto, som giver dig mulighed for at få vist og administrere alle dine Google Ads-konti fra én konto. Få oplysninger om, hvordan du opretter en managerkonto.

Log ind med en alternativ mailadresse til din Google-konto

Hvis du har føjet en alternativ mailadresse til din Google-konto, kan du logge ind på Google Ads ved brug af denne mailadresse. Din adgangskode er den samme som for din primære mailadresse.

Tips!

• Din Google-konto giver dig adgang til de fleste Google-produkter, så vi anbefaler, at du ikke fortæller din adgangskode til andre.
  • Aktivér totrinsbekræftelse på din Google-konto for at opnå større sikkerhed. Denne bekræftelsesproces forudsætter, at du har adgang til din telefon (eller alternative bekræftelseskoder, hvis du ikke har adgang til din telefon), dit brugernavn og din adgangskode, når du logger ind på din konto.
  • Hvis du tilføjer et aktuelt telefonnummer til gendannelse som en nem metode til at få adgang til din konto igen. Få flere oplysninger om, hvordan du føjer dit telefonnummer til gendannelse til din konto.

Relaterede links