Google-tilien toimintaperiaate

Google-tilin kautta pääset käyttämään valtaosaa Googlen tuotteista, kuten Google Adsia, Gmailia ja YouTubea, samalla käyttäjänimellä ja salasanalla.

Selvitä, onko sinulla Google-tiliä

Jos käytössäsi on jokin Google-tuote (esim. Gmail), sinulla on jo Google-tili.

Jos et tiedä, oletko rekisteröitynyt jonkin Google-tuotteen käyttäjäksi, voit tarkistaa asian käymällä Google-tilien salasanan vaihtosivulla. Anna sähköpostiosoite, jota luulet käyttäneesi Google-tilin luomisessa. Jos osoitteella ei ole luotu tiliä, sivulle ilmestyy heti viesti. Viestin alla on linkki, jonka kautta voit luoda Google-tilin kyseisellä sähköpostiosoitteella.

Jos sähköpostiosoitteesi on yhdistetty Google-tiliin, saat meiltä sähköpostiviestin. Tässä viestissä annetulla linkillä voit vaihtaa Google-tilisi salasanan.

Mitä Google-tilin luomiseen tarvitaan?

Voit luoda Google-tilin sähköpostiosoitteesi avulla. Jos sinulla ei vielä ole sähköpostiosoitetta, voit hankkia sellaisen rekisteröitymällä Gmailin käyttäjäksi osoitteessa https://accounts.google.fi/SignUp.