Vis annonser i mobilapper

Kontroller for målretting og ekskludering for bannerannonser på mobil har blitt forenklet for å gjøre det enklere å nå ut til den stadig økende kundebasen med mobilbrukere.

Vi har erstattet målrettingsinnstillingene nedenfor med forenklet enhetsmålretting mot mobil, nettbrett og datamaskiner:

• plasseringsmålretting og -ekskluderinger via adsenseformobileapps.com
  • innholdsekskludering – altså «Annonseplass i GMob-mobilapper for annonser som ikke er interstitial-annonser»-ekskluderingen

Du kan kontrollere hvilke publisister annonsene dine kan vises med, og i hvilke typer innhold de kan vises i.

• emner
  • enhetsmålretting, altså mot mobil, nettbrett eller datamaskiner
  • appkategori
  • ekskludering av enkeltapper via ekskludering av plasseringer for mobilapper samt ekskludering av enkeltnettsteder
  • innholdsekskluderinger

Du kan nå ut til en voksende målgruppe som bruker mobiltelefoner og nettbrett, ved å vise annonsene dine i mobilapper. Kampanjer i Displaynettverket er utformet for å vise annonsene dine i apper som standard hvis plasseringen (annonsens destinasjon) samsvarer med målrettingen du har angitt for kampanjen din.

I denne artikkelen forklarer vi hvordan du viser annonser i apper i Displaynettverket. Finn ut mer om hvordan du markedsfører apper, i artikkelen Om appkampanjer. Hvis du vil unngå at annonser vises i bestemte plasseringer, kan du finne ut hvordan du ekskluderer bestemte apper, videoer og nettsider.

Hva er endret for mobilmålretting?

Google Ads støtter ikke lenger målretting til appbeholdning ved hjelp av enhetsinnstillinger og adsenseformbileapps.com-plassering.

Målrett annonser mot kategorier av mobilapper og bestemte apper

Hvis du ønsker at annonsene dine bare skal vises i bestemte mobilapper, kan du velge dette i målrettingsinnstillingene dine.

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Bannerkampanjer i navigasjonspanelet.
  3. Klikk på Plasseringer i navigasjonspanelet til venstre.
  4. Velg hvilken annonsegruppe du vil endre.
  5. For å målrette annonser mot bestemte kategorier, vis appbutikkene under «Appkategorier», og velg kategoriene du ønsker. Disse kategoriene samsvarer med kategorinavnene i hver butikk.
  6. For å målrette mot bestemte apper, klikk på Apper, og søk deretter etter appene etter navn.
  7. Hvis du kjenner til ID-ene til appene du vil målrette annonser mot, klikker du på «Angi flere plasseringer», og deretter skriver du inn ID-ene i følgende format:
    • Google Play-apper: mobileapp::2-<navnet på pakken din (som du finner i Google Play-butikken)>
      Eksempel: mobilapp::2-com.example.app
    • iOS-apper: mobilapp::1-<app-ID med ni sifre>
      Eksempel: mobil-app::1-123456789
  8. Klikk på Lagre.
For å se hvilke apper annonsene dine vises i for øyeblikket, gå til Bannerkampanjer i navigasjonspanelet, og klikk deretter på Plasseringer i sidemenyen.