Vis dine annoncer i mobilapps

Kontrolelementerne for målretning og ekskludering til mobildisplayannoncer er blevet forenklet, så det bliver nemmere at nå ud til den stigende antal mobilbrugere.

Følgende målretningsindstillinger er blevet erstattet af forenklede indstillinger for enhedsmålretning på computer, tablet og mobil:

• Placeringsmålretning og -ekskludering via adsenseformobileapps.com
  • Indholdsekskluderingen "Ikke-mellemliggende annonce for GMob-mobilapp"

Du kan kontrollere, hvilke udgivere eller indholdstyper dine annoncer vises på, ved hjælp af:

• Emner
  • Enhedsmålretning: computer, tablet, mobil
  • Appkategori
  • Individuelle appekskluderinger via placeringsekskluderinger til mobilapps og individuelle websiteekskluderinger
  • Indholdsekskluderinger

Nå ud til en stadig større målgruppe, der bruger mobiltelefoner og tablets, ved at vise dine annoncer i mobilapps. Kampagner på Displaynetværket er designet til at vise dine annoncer som standard, hvis placeringen (destinationen for din annonce) matcher den målretning, du har angivet for din kampagne.

Denne artikel omhandler, hvordan du viser dine annoncer i apps på Displaynetværket. Læs om appkampagner for at få flere oplysninger om, hvordan du promoverer din app. Hvis du vil undgå at vise annoncer på bestemte placeringer, kan du læse om, hvordan du kan ekskludere websider, videoer og apps.

Hvad er ændret for mobilmålretning?

Google Ads understøtter ikke længere målretning til appbeholdning ved hjælp af enhedsindstillinger og placering via adsenseformobileapps.com.

Målret mod mobilappkategorier og bestemte apps

Hvis du vil have, at dine annoncer kun vises i bestemte mobilapps, kan du angive det i dine målretningsindstillinger.

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Displaykampagner i navigationspanelet.
  3. Klik på Placeringer i navigationspanelet til venstre.
  4. Vælg den annoncegruppe, du vil ændre.
  5. For at målrette mod bestemte kategorier skal du udvide appbutikkerne under "Appkategorier" og vælge de ønskede kategorier. Disse kategorier matcher kategorinavnene i de enkelte butikker.
  6. Hvis du vil målrette mod bestemte apps, skal du klikke på Apps og derefter søge efter apps efter deres navn.
  7. Hvis du kender id'erne for de apps, du vil målrette mod, kan du klikke på "Angiv flere placeringer" og indtaste id'erne i følgende formater:
    • Google Play-apps: mobileapp::2-<dit pakkenavn, som findes i Google Play Butik>
      Eksempel: mobileapp::2-com.example.app
    • iOS-apps: mobileapp:: 1-<9-cifret numerisk app-id>
      Eksempel: mobileapp::1-123456789
  8. Klik på Gem.
For at se, hvilke apps der viser dine annoncer i øjeblikket, skal du gå til Displaykampagner i navigationspanelet og derefter klikke på Placeringer i sidemenuen.