Mostrar els anuncis en aplicacions mòbils

Mostreu els vostres anuncis en aplicacions mòbils per arribar a un públic que fa servir telèfons mòbils i tauletes i que creix dia a dia. De manera predeterminada, les campanyes de la Xarxa de Display estan dissenyades per mostrar anuncis a les aplicacions, sempre que l'emplaçament (és a dir, la destinació de l'anunci) es correspongui amb la segmentació que hàgiu definit a la vostra campanya.

En aquest article s'hi explica com es mostren els anuncis en aplicacions a la Xarxa de Display. Per promocionar la vostra aplicació, consulteu aquest article sobre les campanyes d'aplicacions. Per evitar que els anuncis es mostrin en determinats emplaçaments, consulteu com podeu excloure pàgines web, aplicacions i vídeos concrets.

Abans de començar

Els controls de segmentació i d'exclusió per als anuncis de display per a mòbils s'han simplificat a fi de poder arribar més fàcilment a la base d'usuaris de mòbils d'aquests dispositius, que creix dia a dia.

L'exclusió de contingut (exclusió “Aplicació mòbil no intersticial de GMob”) s'ha substituït per opcions de segmentació per dispositiu simplificades aplicables a ordinadors, tauletes i mòbils.

Per controlar en quins editors o tipus de contingut es mostren els vostres anuncis, feu servir el següent:

• Temes
  • Segmentació per dispositiu: ordinador, tauleta o mòbil
  • Categoria d'aplicació
  • Exclusions d'aplicacions individuals mitjançant les exclusions d'emplaçaments per a aplicacions mòbils, així com l'exclusió de llocs web individuals
  • exclusions de contingut

Què ha canviat a la segmentació per a dispositius mòbils

Google Ads ja no admet la segmentació per l'inventari d'aplicacions mitjançant la configuració del dispositiu i l'emplaçament adsenseformobileapps.com.

Instruccions

"adsenseformobileapps.com" continuarà mostrant-se als informes d'emplaçament automàtic, fins i tot després que s'hagi discontinuat.

Les impressions i els clics i les conversions potencials es registren a la secció "Emplaçament automàtic" d'"adsenseformobileapps.com" en els casos següents:

• Si s'utilitza una segmentació que no sigui la segmentació per emplaçament, com ara la segmentació per paraula clau, tema o públic.
  • Si es mostra en una sol·licitud d'AdMob.

Si voleu que els anuncis només es mostrin en determinades aplicacions mòbils o categories d'aplicacions, seguiu els passos de sota per indicar-ho a la configuració de segmentació.

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.
  1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Campanyes i, tot seguit, a Campanyes.
  3. A la barra de visualitzacions de la part superior, feu clic a Afegeix un filtre.
  4. Feu clic a Tipus de campanya i seleccioneu Display. Feu clic a Aplica.
    Nota: si preferiu utilitzar el tauler de navegació de l'esquerra, feu clic a Canvia la visualització, a la part superior esquerra del compte de Google Ads.
  5. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Públics, paraules clau i contingut i, tot seguit, a Contingut.
  6. Aneu a la pestanya Emplaçaments.
  7. Feu clic a la icona de llapis Icona de llapis / d'edició i, tot seguit, a Edita els emplaçaments.
  8. Feu clic a Seleccioneu un grup d'anuncis.
  9. Seleccioneu la campanya i, tot seguit, el grup d’anuncis que voleu modificar.
  10. Per segmentar els anuncis per categories concretes, feu clic a Categories d'aplicacions i trieu les categories que vulgueu. Aquestes categories coincideixen amb els noms de categories de cada botiga.
  11. A fi de segmentar per aplicacions concretes, feu clic a Aplicacions i, tot seguit, cerqueu les aplicacions en qüestió pel nom.
  12. Si coneixeu els identificadors de les diverses aplicacions que voleu incloure a la segmentació, feu clic a Introdueix i, a continuació, escriviu els identificadors en els formats següents:
    • Aplicacions de Google Play: mobileapp::2- <nom del paquet, que podeu trobar a Google Play Store>
      • Per exemple, mobileapp::2-com.example.app
    • Aplicacions d'iOS: mobileapp::1-<xifra de 9 dígits de l'identificador de l'aplicació>
      • Per exemple, mobileapp::1-123456789
  13. Feu clic a Desa.
Per saber en quines aplicacions es mostren els vostres anuncis actualment, feu clic a Campanyes de display a la barra de visualitzacions que hi ha a la part superior, feu clic a Contingut al menú de pàgines de l'esquerra i, tot seguit, feu clic a Emplaçaments.