Ekskluder annoncer fra geografiske steder

Det er vigtigt at vide, hvor dine annoncer skal vises, men det er lige så vigtigt at vide, hvor de ikke skal vises, hvis din kampagne skal have succes. Eksklusion af geografisk sted giver dig mulighed for at forhindre, at din annonce vises i bestemte dele af dine målretningsområder såsom en region i et land eller en by i en stat. På den måde kan du udnytte dit budget optimalt ved at forhindre, at dine annoncer bliver vist til personer, der formentlig ikke har adgang til det, du tilbyder.

Du kan ekskludere steder enkeltvist, hvis du vil have mere kontrol, eller bruge funktionen Mange steder til at ekskludere en stor mængde steder på en gang, hvis det skal være nemt.

Hvem kan have fordel af ekskludering af målrettet sted?

• En virksomhed, der ikke sender til eller udbyder tjenester i en by eller region inden for et større område.
  • En virksomhed, der tilbyder en speciel promovering, som ikke er kvalificeret i enkelte regioner af et målretningsområde.

Eksempel

Hvis du kører annoncekampagner for en uafhængig ejendomsmægler på Hawaii, men som ikke har en forretningsadresse på øen Maui, kan du målrette kampagnen mod hele staten Hawaii, men ekskludere Maui.

Sådan ekskluderer du særlige områder:

Eksklusion af geografisk sted konfigureres på samme måde som ved geografisk målretning – du skal blot angive navnet på det område, som du vil ekskludere.

Ekskludér områder inden for de steder, du har valgt:

1. Klik på Kampagner på sidemenuen til venstre.
  2. Klik på navnet på den kampagne, du vil redigere.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Udvid afsnittet "Sted" på indstillingsmenuen.
  5. Du kan ekskludere et sted på to forskellige måder:
    • Brug søgefeltet til at finde det område, du vil ekskludere, og klik på Ekskluder.
    • Klik på Avanceret søgning, søg efter det sted eller den radius, som du vil ekskludere, og klik på Ekskluder. Klik på Gem, når du har ekskluderet stedet.
  6. Klik på Gem for at gemme dine indstillinger. Dine ekskluderede steder vises under overskriften "Ekskluderede steder".

Hvis du vælger "Vis steder på kort", vil dine ekskluderede steder også blive vist med et rødt omrids på kortet.

Prøv det nu

Sådan ekskluderer du flere områder på én gang

Hvis du vil ekskludere flere steder på én gang, giver Google Ads dig mulighed for at tilføje en liste med op til 1.000 ekskluderede steder på én gang i stedet for at tilføje hvert sted for sig.

Hvis du vil ekskludere flere områder inden for de steder, du har valgt, skal du følge disse trin:

1. Klik på Kampagner på sidemenuen til venstre.
  2. Klik på navnet på den kampagne, du vil redigere.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Udvid "Steder" på indstillingsmenuen, og klik på Avanceret søgning.
  5. Klik på Tilføj flere steder.
  6. I feltet indsætter eller indtaster du navnene på op til 1.000 steder, som du vil ekskludere. Tilføj steder fra ét land ad gangen. Se listen over steder, der kan målrettes mod.
  7. Du kan vælge at "Begrænse steder inden for et land".
  8. Klik på Søg, når du har angivet dine steder.
  9. Alle placeringer, der matcher din søgning, vises i oversigtspanelet. Gennemgå resultaterne, og klik på Ekskluder alle. I afsnittet "Valgte steder" kan du se de placeringer, du netop har ekskluderet.
  10. Klik på Gem.
  11. Klik på Gem på siden Indstillinger, når du har bekræftet ændringerne.
Prøv det nu

Tip!

Bemærk! Muligheden Fjern alle matchende steder vil fjerne alle steder fra oversigtspanelet samt fra dine eksisterende geografiske mål eller ekskluderede steder.

Tip!

Husk! Det er ikke nødvendigt at ekskludere steder, som du ikke tidligere har målrettet mod – vi viser ikke dine annoncer på steder, medmindre du specifikt har målrettet mod dem.

En undtagelse kunne være, hvis du målretter mod steder, som folk har søgt efter eller fået vist sider om, og ekskluderer andre steder efter dine kunders fysiske placering. Så bliver det lidt mere kompliceret – se flere oplysninger i vores artikel om avancerede muligheder for sted.