Om indstillinger for avanceret geografisk målretning

Geografisk målretning baseret på husstandsindkomst migreres automatisk fra geografisk målretning til demografisk målretning. Hvis du vil foretage ændringer i målretning efter husstandsindkomst eller se dine rapporter, skal du gå til afsnittet Demografi på din Google Ads-konto.

Stedbaserede indstillinger giver dig mulighed for at inkludere eller ekskludere personer baseret på:

• Hvor de sandsynligvis befinder sig
  • De steder, de har vist interesse for

Geografisk målretning omfatter som standard både fysiske placeringer og steder af interesse, men avancerede annoncører kan bruge disse indstillinger til at begrænse deres målretning til en undergruppe af disse kategorier. Denne artikel gennemgår de avancerede indstillinger for geografisk målretning og ekskludering efter sted. Bemærk, at indstillinger for avanceret geografisk målretning kun gælder for annoncer på Søge- og Displaynetværket.

Sammenlign indstillinger for geografisk målretning

Som standard kan du nå personer, der sandsynligvis vil være placeret i, eller som regelmæssigt befinder sig i dine målrettede områder, såvel som dem, der viser interesse for dine målrettede geografiske områder. Brugerne viser deres interesse via de termer, som de bruger i deres søgninger, hvis de for nylig har været på stedet eller ved at se på indhold, der relaterer sig til det pågældende sted (f.eks. sider eller websites).

De områder, som brugerne viser interesse for, kaldes også "steder af interesse", og vi identificerer disse uafhængigt af det Google-søgedomæne, som personen søger på. Få flere oplysninger om, hvordan vi finder geografiske placeringer og steder af interesse.

Du kan have mulighed for at skifte til en anden målretningsmetode. Lad os se på de tilgængelige målretningsmuligheder.

Nå ud til personer, der befinder sig på eller viser interesse for de steder, du målretter mod

Denne standard og anbefalede indstilling giver dig mulighed for at nå ud til personer, der sandsynligvis vil være placeret, eller som regelmæssigt befinder sig på det sted, som du målretter mod samt personer, der har vist interesse for det sted, der målrettes mod.

I de fleste kampagner vil der være et fald i antallet af eksponeringer, når der skiftes fra standardmålretningsindstillingen. Vi foreslår, at du kun ændrer din målretningsindstilling, hvis du vil justere din kampagnes trafik.

Nå ud til personer, der befinder sig på eller jævnligt udviser interesse for målrettede steder

Denne indstilling giver dig mulighed for at vise dine annoncer til de brugere, der sandsynligvis befinder sig i eller jævnligt befinder sig i det område, du målretter imod. Dette gælder ikke personer, der søgte efter de steder, der målrettes mod, men hvis fysiske placering var uden for de målrettede steder på tidspunktet for søgningen.

Nå ud til brugere, der søger efter de steder, du målretter mod

Med denne mulighed kan du vise annoncer til alle, der søger efter dit målrettede sted på Google. Hvis en bruger ikke angiver et sted i forbindelse med søgningen, bruger systemet brugerens fysiske placering til målretning.

Sammenlign indstillinger for ekskluderede steder

Som standard udelukker du personer, der er placeret i eller viser interesse for dine ekskluderede steder.

Du har mulighed for at ændre din standardindstilling, så du kun udelukker personer, der befinder sig på dine ekskluderede steder. Lad os se på de forskellige tilgængelige ekskluderingsmuligheder og undersøge, hvordan de fungerer, ved hjælp af nogle kampagneeksempler.

Vis ikke annoncer til personer på ekskluderede steder eller personer, som viser interesse for dine ekskluderede steder

Med denne indstilling vises dine annoncer ikke til de brugere, der befinder sig på eller udviser interesse for de steder, som du har ekskluderet.

Vis ikke annoncer til personer på dine ekskluderede steder

Denne indstilling forhindrer dine annoncer i at blive vist til brugere, der sandsynligvis vil være placeret i de områder, du har udelukket. Personer, der fysisk befinder sig uden for disse områder, kan stadig se dine annoncer.