Om avancerede muligheder mht. steder

Geografisk målretning baseret på husstandsindkomst migreres automatisk fra geografisk målretning til demografisk målretning. Hvis du vil foretage ændringer i målretning efter husstandsindkomst eller se dine rapporter, skal du gå til afsnittet Demografi på din Google Ads-konto.

Ved hjælp af stedmuligheder kan du inkludere eller ekskludere personer baseret på:

• Hvor de sandsynligvis befinder sig eller jævnligt befinder sig
  • De steder, de har vist interesse for

Geografisk målretning omfatter som standard både fysiske placeringer og steder af interesse, men avancerede annoncører kan bruge disse indstillinger til at begrænse deres målretning til en undergruppe af disse kategorier. Denne artikel gennemgår de avancerede indstillinger for geografisk målretning og ekskludering efter sted. Bemærk, at indstillinger for avanceret geografisk målretning kun gælder for annoncer på Søge- og Displaynetværket.

Sammenlign indstillinger for geografisk målretning

Som standard kan du nå ud til personer, der sandsynligvis befinder sig i eller jævnligt befinder sig i dine målrettede områder, såvel som dem, der udviser interesse for dine målrettede geografiske områder. Brugerne viser deres interesse via de termer, som de bruger i deres søgninger, hvis de for nylig har været på stedet eller ved at se på indhold, der relaterer sig til det pågældende sted (f.eks. sider eller websites).

De områder, som brugerne viser interesse for, kaldes også steder af interesse, og vi identificerer disse uafhængigt af det Google-søgedomæne, som personen søger på. Få flere oplysninger om, hvordan vi finder geografiske placeringer og steder af interesse.

Du kan have mulighed for at skifte til en anden målretningsmetode. Lad os se på de tilgængelige målretningsmuligheder.

Nå ud til personer, der p.t. eller jævnligt befinder sig på eller har vist interesse for dine målrettede steder (tilstedeværelse eller interesse)

Denne anbefalede standardindstilling giver dig mulighed for at nå ud til personer, der sandsynligvis eller jævnligt befinder sig på det sted, som du målretter mod, samt personer, der har vist interesse for de steder, der målrettes mod.

Hvis du f.eks. ejer et bageri i Paris og vælger Paris som et målrettet sted, kan dine annoncer blive vist til personer, der p.t. eller jævnligt befinder sig i Paris, eller for personer, der har vist interesse for bagerier Paris (nu eller tidligere). Du kan alternativt bruge andre stedmuligheder til at begrænse de typer af steder, du målretter mod.

I de fleste kampagner reduceres antallet af eksponeringer, hvis standardmålretningsindstillingen ikke længere bruges. Vi foreslår, at du kun ændrer din målretningsindstilling, hvis du vil justere din kampagnes trafik.

Nå ud til personer, der pt. eller jævnligt befinder sig på dine målrettede steder (tilstedeværelse)

Denne indstilling giver dig mulighed for at vise dine annoncer til de brugere, der sandsynligvis eller jævnligt befinder sig på de steder, du har målrettet mod.

Nå ud til personer, der søger efter dine målrettede steder (søgeinteresse)

Med denne indstilling kan du vise annoncer til alle, der søger efter dit målrettede sted på Google. Hvis en bruger ikke angiver et sted i forbindelse med søgningen, bruger systemet det sted, hvor brugeren sandsynligvis befinder sig, til målretning. Denne valgmulighed er kun tilgængelig for søgekampagner.

Sammenlign mulighederne for ekskludering af steder

Som standard ekskluderer du personer, der sandsynligvis befinder sig på dine ekskluderede steder.

Du har mulighed for at ændre din standardindstilling for at ekskludere personer, der p.t. eller jævnligt befinder sig på eller har vist interesse for dine ekskluderede steder. Lad os se på de forskellige tilgængelige ekskluderingsmuligheder og undersøge, hvordan de fungerer, ved hjælp af nogle kampagneeksempler.

Vis ikke annoncer til personer på dine ekskluderede steder (tilstedeværelse)

Denne indstilling forhindrer dine annoncer i at blive vist til brugere, der sandsynligvis vil være placeret i de områder, du har udelukket. Personer, der fysisk befinder sig uden for disse områder, kan stadig se dine annoncer.

Vis ikke annoncer til personer, der p.t. eller jævnligt befinder sig på eller har vist interesse for dine ekskluderede steder (tilstedeværelse eller interesse)

Med denne indstilling vises dine annoncer ikke til de brugere, der sandsynligvis befinder sig, ELLER som jævnligt befinder sig på dine ekskluderede steder ELLER har vist interesse for dine ekskluderede steder.

Husk!
Geografisk målretning er baseret på en række forskellige signaler, bl.a. brugernes indstillinger, enheder og adfærd på vores platform, og det er Googles bedste bud på visning af annoncer til brugere, som opfylder dine placeringsindstillinger. Da disse signaler varierer, er der ingen garanti for 100 % nøjagtighed i alle situationer. Som altid bør du løbende tjekke og eventuelt justere dine overordnede effektivitetsmetrics for at sikre, at indstillingerne opfylder annonceringsmålene.