Om kontoinnstillinger

Alternativet «Kontoinnstillinger» i tannhjulmenyen linker til fem sider der du kan kontrollere hvem som har tilgang til kontoen din, analysere brukerdata på nettstednivå, endre varsler og meldinger, endre innstillinger for AdWords-kontoen din og se endringer som er gjort i kontoen.

Sider som Kontoinnstillinger-menyen linker til

Kontoinnstillinger-menyen linker til fem faner:

• Kontotilgang
    Se og kontrollér hvem som har tilgang til kontoen din, og hvilket tilgangsnivå hver person har.
  • Sammenkoblede kontoer
    Importér beregninger av nettstedsengasjement ved å velge Google Analytics og angi kontoinformasjonen din for Google Analytics. Eller se resultatene for annonsene og de organiske søkeoppføringene dine ved å importere organiske søkeresultater fra Verktøy for nettredaktører.
  • Varslingsinnstillinger
    Se og endre e-postadressen som brukes til varsler, og hvilke typer varsler du mottar.
  • Innstillinger
    Se og endre visningsspråket, tallformatet og hvorvidt automatisk merking er slått på. Du kan også se e-postadressen og tidssonen for kontoen din og vilkårene for Googles annonseringsprogram.
  • Endringslogg
    Se endringer du har gjort i kontoen din de to siste årene. Se informasjon om endringer, for eksempel når du midlertidig stoppet en kampanje, hvem som la til et søkeord, og beløpene for tidligere budsjett.