Om Kontoindstillinger

I Kontoindstillinger, som du finder i tandhjulsmenuen, linkes der til fem sider med forskellige indstillinger for din AdWords-konto. Du kan kontrollere, hvem der har adgang til din konto, analysere brugerdata på websiteniveau, ændre dine meddelelsesindstillinger, ændre præferencerne for din konto og se, hvilke ændringer der er sket på kontoen.

Sider, der linkes til, fra menuen Kontoindstillinger

Der linkes til fem faner fra navigationsmenuen Kontoindstillinger:

• Kontoadgang
    Se og kontrollér, hvem der har adgang til din konto, samt hvilket adgangsniveau hver enkelt person har.
  • Tilknyttede konti
    Importér data om websiteengagement ved at vælge Google Analytics og indtaste dine kontooplysninger for Google Analytics. Du kan også se, hvor effektive dine annoncer og dine organiske søgefortegnelser er, ved at importere organiske søgeresultater fra Webmasterværktøj.
  • Meddelelsesindstillinger
    Vis og ændr den e-mailadresse, du bruger til meddelelser, og de typer underretninger og meddelelser, du modtager.
  • Præferencer
    Vis og ændr dit visningssprog, dit talformat og om du har aktiveret automatisk tagging. Du kan desuden se e-mailadressen til din konto, tidszonen for din konto og vilkårene for Google-annonceringsprogrammerne.
  • Ændringshistorik
    Se de ændringer, du har foretaget på din konto i de seneste to år. Du kan se detaljer om ændringerne, f.eks. hvornår din kampagne har været midlertidigt afbrudt, hvem der har tilføjet søgeord, og hvilke beløb der har været brugt i dine tidligere budgetter.