Credit-kortin käyttäminen tai credit-korttiongelman ratkaiseminen

Voit suorittaa credit-kortilla manuaalisia maksuja (maksat ennen kuin mainokset näkyvät) tai automaattisia maksuja (maksat mainosten näkymisen jälkeen). Ohjeet sen mukaan, minkä maksuasetuksen olet valinnut tilillesi:

Automaattiset maksut

Jos haluat käyttää credit-korttia tällä maksuasetuksella, lisää se Google Ads ‑tilillesi ja valitse se ensisijaiseksi maksutavaksesi. Saat ohjeet klikkaamalla oheisia linkkejä:

Uuden credit-kortin lisääminen tilille
  1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi osoitteessa https://ads.google.com.
  2. Klikkaa työkalukuvaketta Google Ads | tools [Icon] ja valitse Laskutus-kohdasta Laskutusasetukset.
  3. Klikkaa vasemmalla näkyvän valikon Maksutavat-linkkiä.
  4. Valitse Lisää uusi maksutapa.
  5. Valitse Luottokortti ja täytä korttisi tiedot.
  6. Voit määrittää tämän ensisijaiseksi maksutavaksi valitsemalla Tee tästä ensisijainen maksutapa ‑valintaruudun. Jos et määritä tätä maksutapaa, sitä ei käytetä.
  7. Klikkaa Tallenna-painiketta.
Siirry Google Adsiin
Aiemmin lisätyn credit-kortin tietojen muokkaaminen tilillä
  1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi osoitteessa https://ads.google.com.
  2. Klikkaa työkalukuvaketta Google Ads | tools [Icon] ja valitse Laskutus-kohdasta Laskutusasetukset.
  3. Klikkaa vasemmalla näkyvän valikon Maksutavat-linkkiä.
  4. Etsi maksutapa, jonka haluat päivittää, ja valitse Muokkaa.
  5. Lisää uudet tiedot ja klikkaa sitten Tallenna-painiketta.
Siirry Google Adsiin

Manuaaliset maksut

Jos haluat käyttää luottokorttia ja käytössä on tämä maksuasetus, toimi seuraavasti:

Maksun suorittaminen uudella credit-kortilla
  1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Klikkaa työkalukuvaketta Google Ads | tools [Icon] ja valitse Laskutus-kohdasta Laskutusyhteenveto.
  3. Klikkaa Suorita maksu ‑painiketta.
  4. Valitse avattavasta valikosta Lisää uusi luotto- tai maksukortti ja anna sitten luottokortin tiedot.
  5. Lisää maksettava summa ja klikkaa sitten Suorita maksu ‑painiketta, niin voit tarkistaa ja suorittaa maksun.
Siirry Google Adsiin
Maksun suorittaminen tilille aiemmin lisätyllä credit-kortilla
  1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Klikkaa työkalukuvaketta Google Ads | tools [Icon] ja valitse Laskutus-kohdasta Laskutusyhteenveto.
  3. Klikkaa Suorita maksu ‑painiketta.
  4. Valitse nykyinen maksutapa.
  5. Lisää maksettava summa ja klikkaa sitten Suorita maksu ‑painiketta, niin voit tarkistaa ja suorittaa maksun.
Siirry Google Adsiin

Maksun valtuutus

Kun suoritat maksun, valtuutamme ensin maksusumman luottokortillesi. Tämä tarkoittaa sitä, että järjestelmämme tarkistaa luottokortin myöntäjältä, että kortillasi on riittävästi luottoa maksua varten. Sen jälkeen saldosi päivitetään ja mainosten näyttäminen aloitetaan yleensä uudelleen, jos niiden näyttäminen on ollut keskeytettynä.

Maksun käsittely voi kestää 24 tuntia.

Maksun valtuutus voi näkyä luottokorttitiliotteessa, mutta se ei ole todellinen veloitus. Se poistuu automaattisesti.

Huom. Jos korttisi myöntäjä tai pankkisi sijaitsee Euroopan talousalueella, sinulta saatetaan edellyttää ylimääräistä todennusprosessia kortin omistajuuden vahvistamiseksi. Tämä ylimääräinen todennus voi tapahtua esimerkiksi puhelimeen lähetettävällä kertakäyttökoodilla.  Kortin myöntäjä tai pankki voi edellyttää lisävahvistusta, kun teet maksuja, lisäät uuden credit- tai debit-kortin tai milloin tahansa muulloin, kun kortin myöntäjä tai pankki katsoo sen tarpeelliseksi.

Google noudattaa Euroopan talousalueella toimiville pankeille ja maksujen käsittelijöille PSD2-maksupalveludirektiivissä asetettuja uusia turvallisuusvaatimuksia. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä suoraan korttisi myöntäjään tai pankkiisi.

Miten Google Ads ‑veloitukset näkyvät tiliotteessa

Käyttämäsi credit-kortti vaikuttaa siihen, miten Google Ads ‑veloitukset näkyvät credit-korttisi tai pankkitilisi tiliotteessa. Alta näet, mitä tiliotteessa näkyy tiettyjä maksutapoja käytettäessä.

Visa tai Mastercard

Jos Google Ads on veloittanut sinua ja käytössäsi on Visa tai Mastercard, näet tiliotteessasi ehkä jonkin seuraavista:

• GOOGLE ADS. CC@GOOGLE.COM
  • GOOGLE*GOOG[10-numeroinen Google Ads ‑asiakastunnus]
  • GOOGLE*SVCS[10-numeroinen Google Ads ‑asiakastunnus]
  • GOOGLE*ADWS[10-numeroinen Google Ads ‑asiakastunnus]

Jos tiliotteessasi näkyy useampi kuin yksi asiakastunnus, kyseiseen maksutapaan on ehkä liitetty useampi Google Ads ‑tili.

American Express

Jos Google Ads on veloittanut sinua ja käytössäsi on American Express, näet tiliotteessasi ehkä jonkin seuraavista:

• GOOGLE LTD. CC@GOOGLE.COM GOOGLE ADS ADVERTISING
  • GOOGLE INC. CC@GOOGLE.COM GOOGLE ADS ADVERTISING
  • GOOGLE*SVCS[10-numeroinen Google Ads ‑asiakastunnus]
  • GOOGLE*ADWS[10-numeroinen Google Ads ‑asiakastunnus]

Jos tiliotteessasi näkyy useampi kuin yksi asiakastunnus, kyseiseen maksutapaan on ehkä liitetty useampi Google Ads ‑tili.

Pankkitili (suoraveloitus)

Jos Google Ads on veloittanut sinua ja käytössäsi on suoraveloitus, näet tiliotteessasi ehkä jonkin seuraavista:

• Goog_[10-numeroinen Google Ads ‑asiakastunnus]
  • Google_[10-numeroinen Google Ads ‑asiakastunnus]
  • Google[10-numeroinen Google Ads ‑asiakastunnus]
  • GOOGLE[10-numeroinen Google Ads ‑asiakastunnus]
  • GOOOGLE_A[10-numeroinen Google Ads ‑asiakastunnus]
  • GOOGLE_[10-numeroinen Google Ads ‑asiakastunnus]
  • GOOGLE ADS[10-numeroinen Google Ads ‑asiakastunnus]

Seuraavat vaiheet