Brug et betalingskort, eller løs et problem med et betalingskort

Du kan bruge et betalingskort til at foretage automatiske betalinger (betaling, efter dine annoncer vises) eller manuelle betalinger (betaling, før dine annoncer vises). Det gøres på følgende måde, alt efter hvilken betalingsindstilling du har valgt for din konto.

Automatiske betalinger

Vil du bruge et betalingskort med denne betalingsindstilling, skal du bare føje det til din Google Ads-konto og gøre det til din primære betalingsmetode. Klik på et af nedenstående links for at få en vejledning i, hvordan du gør følgende:

Tilføj et nyt betalingskort på din konto
Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.

Bemærk! Når du tilføjer et nyt kort, kan du muligvis se en midlertidig beløbsreservation på din konto. Du behøver ikke at foretage dig noget, og den midlertidige beløbsreservation ophæves automatisk inden for en uge.
  1. Klik på ikonet Fakturering Faktureringsikon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Indstillinger.
  3. Klik på linket Betalingsmetoder på sektionsmenuen til venstre.
  4. Klik på Tilføj ny betalingsmetode.
  5. Vælg Betalingskort, og udfyld dine kortoplysninger.
  6. For at gøre dette til din primære betalingsmetode skal du markere afkrydsningsfeltet ud for Vælg denne til fremtidige betalinger. Hvis du ikke tildeler denne betalingsmetode, bliver den ikke brugt.
  7. Klik på knappen Gem.

Gå til Faktureringsindstillinger

Rediger oplysningerne for et eksisterende betalingskort på din konto
Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Fakturering Faktureringsikon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Indstillinger.
  3. Klik på linket Betalingsmetoder på menuen til højre.
  4. Find den betalingsmetode, du vil opdatere, og klik på Rediger.
  5. Angiv dine nye oplysninger, og klik derefter på knappen Gem.

Gå til Faktureringsindstillinger

Manuelle betalinger

Se den nedenstående fremgangsmåde for at bruge et betalingskort med denne betalingsindstilling:

Foretag en betaling med et nyt betalingskort
Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Fakturering Faktureringsikon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Oversigt.
  3. Klik på knappen Foretag en betaling.
  4. Brug rullemenuen til at vælge Tilføj nyt betalingskort, og angiv derefter dine kortoplysninger.
  5. Angiv det beløb, du vil foretage en betaling for, og klik derefter på knappen Foretag en betaling for at gennemgå og afslutte din betaling.

Gå til Faktureringsoversigt

Foretag en betaling med et betalingskort, der findes på din konto
Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Fakturering Faktureringsikon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Oversigt.
  3. Klik på knappen Foretag en betaling.
  4. Vælg den eksisterende betalingsmetode.
  5. Angiv det beløb, du vil foretage en betaling for, og klik derefter på knappen Foretag en betaling for at gennemgå og afslutte din betaling.

Gå til Faktureringsoversigt

Betalingsgodkendelse

Når du foretager en betaling, godkender vi først dit betalingskort for debiteringsbeløbet. Det betyder, at vores system hos din betalingskortudbyder kontrollerer, at der er tilstrækkelig kredit på dit betalingskort til at dække din betaling. Når det er gjort, opdateres din saldo, og dine annoncer vises sædvanligvis igen, hvis deres visning blev stoppet.

Der kan gå op til 24 timer, før betalingsprocessen er helt gennemført.

Betalingsgodkendelsen kan blive vist på din kontoudtog, men den er ikke en faktisk debitering. Den fjernes automatisk.

Bemærk! Hvis din kortudsteder eller bank befinder sig i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde, kan de kræve, at du gennemgår en ekstra godkendelsesproces, f.eks. en engangskode, der sendes til din telefon, for at bekræfte ejerskabet af dit kort.  Din kortudsteder eller bank kan kræve denne ekstra bekræftelse, når du betaler eller tilføjer et nyt betalingskort, eller i andre tilfælde hvor kortudstederen eller banken vurderer, at det nødvendigt.

Google overholder de nye sikkerhedskrav i direktiv 2 (PSD2) om betalingstjenester for banker og betalingsudbydere i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde. Hvis du har spørgsmål, skal du kontakte din kortudsteder eller bank direkte.

Sådan vises Google Ads-debiteringer på dit kontoudtog

Google Ads-debiteringer kan se forskellige ud på dit betalingskort- eller bankkontoudtog, alt efter hvilket betalingskort du benytter. Her kan du se, hvordan det typisk ser ud, hvis du benytter følgende betalingsmetoder:

Visa eller MasterCard

Hvis du er blevet debiteret af Google Ads, og du bruger Visa eller MasterCard til at betale med, ser du muligvis en af følgende debiteringer på dit kontoudtog:

• GOOGLE ADS. CC@GOOGLE.COM
  • GOOGLE*GOOG[10-cifret Google Ads-kunde-id]
  • GOOGLE*SVCS[10-cifret Google Ads-kunde-id]
  • GOOGLE*ADWS[10-cifret Google Ads-kunde-id]

Hvis du bemærker, at der er mere end ét kunde-id på din opgørelse, kan det betyde, at du har mere end én Google Ads-konto, der er tilknyttet den pågældende betalingsmetode.

American Express

Hvis du er blevet debiteret af Google Ads, og du bruger American Express til at betale med, ser du muligvis en af følgende debiteringer på dit kontoudtog:

• GOOGLE LTD. CC@GOOGLE.COM GOOGLE ADS ADVERTISING
  • GOOGLE INC. CC@GOOGLE.COM GOOGLE ADS ADVERTISING
  • GOOGLE*SVCS[10-cifret Google Ads-kunde-id]
  • GOOGLE*ADWS[10-cifret Google Ads-kunde-id]

Hvis du bemærker, at der er mere end ét kunde-id på din opgørelse, kan det betyde, at du har mere end én Google Ads-konto, der er tilknyttet den pågældende betalingsmetode.

Bankkonto (direkte debitering)

Hvis du er blevet debiteret af Google Ads, og du bruger direkte debitering til at betale med, ser du muligvis en af følgende debiteringer på dit kontoudtog:

• Goog_[10-cifret Google Ads-kunde-id]
  • Google_[10-cifret Google Ads-kunde-id]
  • Google[10-cifret Google Ads-kunde-id]
  • GOOGLE[10-cifret Google Ads-kunde-id]
  • GOOOGLE_A[10-cifret Google Ads-kunde-id]
  • GOOGLE_[10-cifret Google Ads-kunde-id]
  • GOOGLE ADS[10-cifret Google Ads-kunde-id]