Om enhedsmålretning

I forbindelse med display- og videokampagner kan du målrette mod specifikke enhedstyper, operativsystemer, enhedsmodeller og annoncebeholdning (steder, hvor udgivere tillader visning af annoncer) samt udbydere og trådløse netværk. Nogle af de avancerede indstillinger for mobilenheder og tablets er ikke tilgængelige for andre kampagnetyper.

Eksempel

Lad os sige, at du sælger tilbehør til mobiltelefoner, og du vil vise dine annoncer til personer, der ejer en Mobilenhed X. Med målretning mod enhedsmodel kan du lave en meddelelse i din annonce, der er langt mere fokuseret: "Tilpassede etuier til Mobilenhed X".

Indstilling af enhedsmålretning

Du kan angive målrettede budjusteringer for tablets, mobiltelefoner og computere. I den tidligere version af AdWords-oplevelsen kan du konfigurere dine annoncer, så de målretter efter bestemte enheder og specifik annonceplads. Dette gør du under "Indstillinger" i sektionen "Enheder". I den nye Google Ads-oplevelse kan du konfigurere dine annoncer til at målrette med bestemte enheder og specifik annonceplads ved at klikke på Enheder i sidemenuen. Find ud af, hvilken Google Ads-oplevelse du bruger.

Computere: Dette er stationære eller bærbare computere med skærme, der er større end 7 tommer diagonalt. Hvis du vælger denne indstilling, får du adgang til al annoncebeholdning, der kører på computere.

Mobil: Dette er håndholdte enheder, der indeholder en telefon.

Tablet: Tablets er mobilenheder, der ikke nødvendigvis indeholder en telefon.

Tv-skærme: Dette er enheder, der streamer tv-indhold, f.eks. smart-tv'er, spillekonsoller og tilsluttede enheder såsom Chromecast. Denne målretningsindstilling er kun tilgængelig for display- og videokampagner.