Om enhedsmålretning

Når det gælder display- og videokampagner, kan du målrette mod specifikke enhedstyper, operativsystemer og enhedsmodeller, specifik annoncebeholdning (steder, hvor udgivere tillader kørsel af annoncer) samt specifikke mobilselskaber og trådløse netværk. Nogle af de avancerede indstillinger for mobilenheder og tablets er ikke tilgængelige for andre kampagnetyper.

Eksempel

Lad os sige, at du sælger tilbehør til mobiltelefoner, og du vil vise dine annoncer til personer, der ejer en Mobilenhed X. Med målretning mod enhedsmodel kan du lave en meddelelse i din annonce, der er langt mere fokuseret: "Tilpassede etuier til Mobilenhed X".

Indstilling af enhedsmålretning

Du kan angive målrettede budjusteringer for tablets, mobiltelefoner og computere. I den forrige version af AdWords kan du under "Indstillinger" i sektionen "Enheder" vælge, at dine annoncer skal målrettes mod specifikke enheder og specifik annonceplads. Du kommer til denne sektion ved at klikke på Enheder på sidemenuen.

Computere: Dette er stationære eller bærbare computere med en skærm, der er større end 7" diagonalt. Hvis du vælger denne mulighed, får du adgang til al annoncebeholdning, der kører på computere.

Mobil: Dette er håndholdte enheder, der indeholder en telefon.

Tablet: Tablets er mobilenheder, der ikke nødvendigvis indeholder en telefon.

Tv-skærme: Dette er enheder, der streamer tv-indhold, f.eks. smart-tv'er, spillekonsoller og tilsluttede enheder såsom Chromecast. Denne målretningsindstilling er kun tilgængelig for display- og videokampagner.