Sobre la segmentació per dispositiu

La segmentació per dispositiu us permet orientar els anuncis als usuaris en funció del dispositiu que utilitzin.

Configurar la segmentació per dispositiu

Podeu seguir aquestes instruccions per definir els ajustos d'oferta de segmentació per a dispositius concrets:

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Estadístiques i informes.
  3. Feu clic a Quan i on s'han mostrat els anuncis.
  4. Feu clic a la pestanya Dispositius.

Aquests són els dispositius disponibles per a la segmentació:

• Ordinadors: es refereix als ordinadors i portàtils amb pantalles de més de 7" en diagonal.
  • Mòbils: són dispositius de mà que inclouen un telèfon.
  • Tauleta: són dispositius mòbils que no inclouen necessàriament un telèfon.
  • Pantalles de televisió: són dispositius que reprodueixen contingut de televisió en temps real, com ara televisors intel·ligents, videoconsoles i dispositius connectats (per exemple, Chromecast). Aquesta opció de segmentació només està disponible per a les campanyes de display i de vídeo.

De què s'informa a la secció "Altres" de la secció Dispositiu?

Tal com s'ha esmentat anteriorment, el sistema de Google Ads proporciona filtres per a ordinadors, telèfons mòbils, tauletes i pantalles de televisió. Ara bé, hi ha alguns tipus de dispositius que no s'inclouen en cap d'aquestes seccions, com ara els telèfons de gamma mitjana o els de gamma baixa.

Aquests tipus de dispositius accedeixen principalment a Internet mitjançant navegadors, de manera que s'espera que s'informi d'algunes activitats a la secció "Altres" de la pestanya Dispositiu, encara que només estigueu segmentant per ordinadors.

Segmentació avançada

Les opcions avançades estan disponibles per a les campanyes de generació de demanda, vídeo i display que us permeten segmentar per tipus de dispositiu, sistemes operatius, models de dispositius i inventaris d'anuncis o espais específics on els editors permeten publicar anuncis, així com per operadors de telefonia mòbil i xarxes sense fil. L'opció de segmentar per dispositius específics limita l'abast a aquests dispositius. Algunes opcions avançades de segmentació per mòbil i tauleta no estan disponibles per a altres tipus de campanya.

Per exemple, veneu accessoris per a telèfons mòbils i voleu mostrar els vostres anuncis als usuaris que tenen el dispositiu mòbil X. Amb la segmentació per model de dispositiu, podeu crear un missatge per a l'anunci que sigui molt més específic: "Fundes personalitzades per al dispositiu mòbil X".

Enllaços relacionats

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now