Veloitustiheyden muuttaminen

Automaattisia maksuja käytettäessä mainontakulut veloitetaan, kun tilillä on saavutettu tietty summa (jota kutsutaan maksurajaksi), tai samana kuukauden päivänä kuin edellinen automaattinen veloitus (sen mukaan, kumpi toteutuu ensin). Muistettavaa: Jos edellinen maksusi osui kuukauden 29., 30. tai 31. päivälle, seuraavan kuukauden automaattinen maksu voidaan veloittaa aiemmin, mikäli kuukaudessa on vähemmän päiviä.

Maksuraja saattaa nousta, jos se saavutetaan toistuvasti ennen seuraavaa automaattista veloitusta. Jos maksuraja on esimerkiksi 50 € ja kuluja kertyy jatkuvasti enemmän, raja voi nousta 200 euroon tai suuremmaksi.

Tilin maksurajan selvittäminen

Voit selvittää tilisi maksurajan seuraavasti:

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Klikkaa työkalukuvaketta Google Ads | työkalut [kuvake] ja valitse Laskutus-kohdasta Yhteenveto. Siirryt Yhteenveto-sivulle, jolta näet nykyisen saldosi.
  3. Harmaan etenemispalkin alta näet tilisi maksurajan sekä sen, kuinka monta prosenttia summasta on käytetty.
Siirry Google Adsiin

Veloitustiheyden muuttaminen

Jos haluat, että sinulta veloitetaan automaattisesti suurempia summia tai että veloitus tehdään harvemmin, tee näin:

• Suorita pidemmän ajanjakson kattava maksu.

Suorittamalla manuaalisen maksun voit vaikuttaa seuraavan automaattisen veloituksen ajankohtaan. Jos suoritat riittävän suuren maksun, se voi kattaa kulusi pidemmältä ajalta. Tutustu seuraavaan esimerkkiin:

This video will explain how you can change how often you’re charged for your Google Ads.

Oletetaan, että laskutuskynnys on 500 € ja mainontakuluja on kertynyt 400 €. Jos suoritat manuaalisen 1 000 €:n maksun, tilillesi jää ylimääräiset 600 €. Voit siis kerryttää kuluja vielä 600 €:n edestä, ennen kuin olet mitään velkaa, ja sinua voidaan veloittaa jälleen automaattisesti samana päivänä kuin edellisessä kuussa. Jos teet manuaalisen 1 000 €:n maksun, tilillesi jää ylimääräiset 600 €. Voit siis kerryttää kuluja vielä 600 €:n edestä ennen seuraavaa automaattista veloitusta.

Hyvä muistaa: Jos sinulle on kertynyt vähänkin maksettavaa, sinua veloitetaan automaattisesti samana päivänä kuin edellisessä kuussa, vaikka et olisi vielä saavuttanut maksurajaa.

Osa käyttäjistä voi mahdollisesti asettaa maksurajan, joka on suurempi kuin järjestelmän suosittelema summa. Tätä vaihtoehtoa käytettäessä veloituksia on kuukaudessa vähemmän (mutta ne voivat olla suurempia).

Voit tarkistaa, onko tämä asetus käytössä tililläsi, ja muuttaa maksurajaasi seuraavasti:

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Klikkaa työkalukuvaketta Google Ads | työkalut [kuvake] ja valitse Laskutus-kohdasta Yhteenveto. Siirryt Yhteenveto-sivulle, jolta näet nykyisen saldosi.
  3. Valitse harmaan etenemispalkin alta nykyisen maksurajan vierestä Muokkaa maksurajaa.
  4. Siirryt Asetukset-sivulle. Nykyinen maksurajasi näkyy Maksutili-osion Miten maksat ‐kohdassa.
  5. Voit katsoa tilisi suositellun maksurajan ja muuttaa sitä klikkaamalla kynäkuvaketta Muokkaa asetusta, kynäkuvake.
  6. Voit asettaa maksurajaksi suositellun summan klikkaamalla "Käytä suositeltua summaa" ja valitsemalla Tallenna
  7. Voit myös asettaa maksurajaksi minkä tahansa summan suositusarvoon asti. Kun olet valmis, klikkaa Tallenna.

Seuraava vaihe