Veloitustiheyden muuttaminen

Etkö ole varma, mistä tietyssä Google Ads ‐veloituksessa on kyse? Tällä vianetsintäominaisuudella voit selvittää, mihin epäselvä veloitus liittyy.

Automaattisia maksuja käytettäessä mainontakulut veloitetaan kuukauden ensimmäisenä päivänä ja silloin, kun tilillä on saavutettu tietty summa eli maksukynnys. Maksukynnys saattaa nousta, jos se saavutetaan toistuvasti ennen seuraavaa automaattista veloitusta. Jos kynnys on esimerkiksi 50 € ja kuluja kertyy jatkuvasti enemmän, kynnys voi nousta 200 €:oon tai korkeammaksi.

Tilin maksukynnyksen tarkistaminen

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.

Näin löydät tilisi maksukynnyksen:

1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Laskutus-kuvaketta Laskutus‑kuvake.
  2. Valitse Yhteenveto.
  3. Yhteenveto-sivulla näkyy tilin nykyinen saldo.
  4. Seuraava automaattinen maksu ‑välilehdellä voi näkyä maksukynnys ja seuraavan automaattisen maksun päivämäärä.

Siirry laskutusyhteenvetoon

Veloitustiheyden muuttaminen

Osa käyttäjistä voi mahdollisesti asettaa maksukynnykseksi summan, joka on suurempi kuin järjestelmän suosittelema summa. Siinä tapauksessa veloituksia on kuukaudessa vähemmän (mutta ne voivat olla suurempia).

Näin voit tarkistaa, onko tämä asetus käytössä tililläsi, ja muuttaa maksukynnystäsi:

1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Laskutus-kuvaketta Laskutus‑kuvake.
  2. Valitse Asetukset.
  3. Avaa Miten maksat ‑osio ja klikkaa Muuta kynnystä ‑linkkiä, niin näet suositellun kynnyksen ja voit päivittää maksukynnyksesi.
  4. Voit asettaa maksukynnykseksi suositellun summan klikkaamalla Käytä suositeltua summaa ja valitsemalla Tallenna.
  5. Voit myös asettaa maksukynnykseksi minkä tahansa muun summan suositusarvoon asti. Kun olet valmis, klikkaa Tallenna.

Hyvä muistaa: Jos sinulle on kertynyt vähänkin maksettavaa, sinua veloitetaan automaattisesti samana päivänä kuin edellisessä kuussa, vaikket olisi vielä saavuttanut maksukynnystä.