Sådan ændrer du, hvor ofte du debiteres

Med automatiske betalinger debiteres du, hver gang din konto når et bestemt beløb, som også kaldes din betalingsgrænse, eller på nøjagtig den samme dag i måneden som din seneste automatiske debitering – alt efter hvad der indtræffer først. Husk! Hvis din forrige betaling blev foretaget den 29., 30. eller 31., vil næste måneds automatiske betaling muligvis blive foretaget tidligere for at tage højde for kortere måneder.

Din betalingsgrænse kan blive forhøjet, hvis du har en tendens til at nå grænsen inden din næste automatiske debitering. Hvis din grænse f.eks. er 50 USD, og du når dette beløb flere gange, kan grænsen forhøjes til 200 USD eller mere.

Find din kontos betalingstærskel

Du kan finde din kontos betalingsgrænse ved at følge disse trin:

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på værktøjsikonet Google Ads | tools [Icon], og vælg Oversigt under "Fakturering". Du lander på siden "Faktureringsoversigt", som viser din nuværende saldo.
  3. Under den grå statuslinje finder du grænsen og det beløb, der er nået.
Gå til Google Ads

Sådan ændrer du, hvor ofte du debiteres

Hvis du gerne vil debiteres automatisk i større trin eller knap så ofte, kan du gøre følgende:

• Foretag en betaling for at dække en længere periode.

Når du foretager en manuel betaling, hjælper det dig med at kontrollere timingen af din næste automatiske debitering. Hvis du foretager en tilstrækkelig stor betaling, kan den dække dine omkostninger i en længere periode. Se følgende eksempel:

This video will explain how you can change how often you’re charged for your Google Ads.

Lad os sige, at du har en faktureringsgrænse på 500 USD, og der er påløbet 400 USD i annonceringsomkostninger. Hvis du foretager en manuel betaling på 1.000 USD, betyder det, at du vil have 600 USD ekstra på din konto, og at der kan påløbe 600 USD i omkostninger, før du skylder noget og kan debiteres automatisk igen på den samme dato som sidste måneds automatiske debitering. Hvis du foretager en manuel betaling på 1.000 USD, betyder det, at du vil have 600 USD ekstra på din konto, og at der kan påløbe 600 USD i omkostninger, før din næste automatiske debitering pålægges nye omkostninger.

Husk! Hvis du skylder penge, vil du stadig blive debiteret på den samme dato hver måned som din seneste automatiske betaling, selvom du ikke har nået din betalingsgrænse endnu.

• Kontakt os for at få grænsen hævet.

Du kan også kontakte os, hvis du vil anmode om at få din betalingsgrænse hævet. Hvis din konto opfylder vores krav til forbrug, kan vi muligvis gøre dette for dig. Vi kontakter dig, når vores økonomiafdeling har gennemgået din ansøgning, som det kan tage en uge at behandle. Hvis du bliver godkendt, vil du blive faktureret hver måned på den samme dato som din seneste automatiske debitering, eller når dine omkostninger når op på din nye betalingsgrænse, alt efter hvad der indtræffer først.

Næste trin