Sådan ændrer du, hvor ofte du debiteres

Med automatiske betalinger debiteres du, hver gang din konto når et bestemt beløb, som også kaldes din betalingsgrænse, eller på nøjagtig den samme dag i måneden som din seneste automatiske debitering – alt efter hvad der indtræffer først. Husk! Hvis din forrige betaling blev foretaget den 29., 30. eller 31., vil næste måneds automatiske betaling muligvis blive foretaget tidligere for at tage højde for kortere måneder.

Din betalingsgrænse kan blive forhøjet, hvis du har en tendens til at nå grænsen inden din næste automatiske debitering. Hvis din grænse f.eks. er 50 USD, og du når dette beløb flere gange, kan grænsen forhøjes til 200 USD eller mere.

Find din kontos betalingstærskel

Du kan finde din kontos betalingsgrænse ved at følge disse trin:

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på værktøjsikonet Google Ads | værktøjer [ikon], og vælg Oversigt under "Fakturering". Du lander på siden "Oversigt", som viser din nuværende saldo.
  3. Under den grå statuslinje finder du grænsen og det beløb, der er nået.
Gå til Google Ads

Sådan ændrer du, hvor ofte du debiteres

Hvis du gerne vil debiteres automatisk i større trin eller knap så ofte, kan du gøre følgende:

• Foretag en betaling for at dække en længere periode.

Når du foretager en manuel betaling, hjælper det dig med at kontrollere timingen af din næste automatiske debitering. Hvis du foretager en tilstrækkelig stor betaling, kan den dække dine omkostninger i en længere periode. Se følgende eksempel:

This video will explain how you can change how often you’re charged for your Google Ads.

Lad os sige, at du har en faktureringsgrænse på 500 USD, og der er påløbet 400 USD i annonceringsomkostninger. Hvis du foretager en manuel betaling på 1.000 USD, betyder det, at du vil have 600 USD ekstra på din konto, og at der kan påløbe 600 USD i omkostninger, før du skylder noget og kan debiteres automatisk igen på den samme dato som sidste måneds automatiske debitering. Hvis du foretager en manuel betaling på 5.000 DKK, betyder det, at du vil have 3.000 DKK ekstra på din konto, og at der kan påløbe 3.000 DKK i omkostninger, før din næste automatiske debitering pålægges nye omkostninger.

Husk! Hvis du skylder penge, vil du stadig blive debiteret på den samme dato hver måned som din seneste automatiske betaling, selvom du ikke har nået din betalingsgrænse endnu.

Nogle brugere har mulighed for at angive en betalingsgrænse, der ligger over det beløb, der anbefales af systemet. Denne valgmulighed gør det muligt at få færre (men muligvis højere) debiteringer hver måned.

Følg nedenstående trin for at se, om denne indstilling er aktiveret på din konto, og for at ændre din betalingsgrænse:

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på værktøjsikonet Google Ads | værktøjer [ikon], og vælg Oversigt under "Fakturering". Du lander på siden "Oversigt", som viser din nuværende saldo.
  3. Klik på Rediger grænse under den grå statuslinje ud for det aktuelle beløb.
  4. Du lander på siden "Indstillinger". Under "Sådan betaler du" i sektionen Betalingskonto kan du se din aktuelle grænse
  5. Klik på blyantikonet Rediger indstilling, blyantikon for at se det anbefalede grænsebeløb for din konto og for at ændre det.
  6. Hvis du vil indstille din betalingsgrænse til det anbefalede beløb, skal du klikke på "Brug det anbefalede beløb" og derefter klikke på Gem
  7. Du kan også angive et vilkårligt betalingsgrænsebeløb op til en anbefalet værdi. Klik på Gem, når du er færdig.

Næste trin