Sådan ændrer du, hvor ofte du debiteres

Med automatiske betalinger debiteres du, hver gang din konto når et bestemt beløb, som også kaldes din betalingsgrænse, eller 30 dage efter din seneste automatiske debitering – alt efter hvad der indtræffer først. Dagen, hvor du bliver debiteret, kan variere.

Din betalingstærskel kan stige, hvis du har en tendens til at nå grænsen, inden der er gået 30 dage. Hvis din grænse f.eks. er 250 DKK, og du når dette beløb flere gange, kan tærsklen stige til 1000 DKK eller mere.

Find din kontos betalingstærskel

Du kan finde din kontos betalingsgrænse ved at følge disse trin:

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på  værktøjsikonet, og vælg Faktureringsoversigt under "Fakturering". Du lander på siden "Faktureringsoversigt", som viser din aktuelle saldo.
  3. Under den grå statuslinje finder du grænsen og den procentdel af beløbet, der er nået.
Gå til Google Ads

Sådan ændrer du, hvor ofte du debiteres

Hvis du gerne vil debiteres automatisk i større trin eller knap så ofte, kan du gøre følgende:

• Foretag en betaling for at dække en længere periode.

Når du foretager en manuel betaling, hjælper det dig med at kontrollere timingen og beløbet for din debitering. Hvis du foretager en tilstrækkeligt stor betaling, kan den dække dine omkostninger i en længere periode og forhindre de automatiske debiteringer. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du skylder penge, bliver du stadig debiteret 30 dage efter din seneste automatiske betaling, også selvom grænsen endnu ikke er nået.

Eksempel

Lad os sige, at du har en faktureringsgrænse på 5.000 DKK, og der er påløbet 4.000 DKK i annonceringsomkostninger. Hvis du foretager en manuel betaling på 5.000 DKK, betyder det, at du vil have 3.000 DKK ekstra på din konto, og at der kan påløbe 3.000 DKK i omkostninger, før din næste automatiske debitering pålægges nye omkostninger.

• Kontakt os for at få grænsen hævet.

Du kan også kontakte os, hvis du vil anmode om at få din betalingsgrænse hævet. Hvis din konto opfylder vores krav til forbrug, kan vi muligvis gøre dette for dig. Vi kontakter dig, når vores økonomiafdeling har gennemgået din ansøgning, som det kan tage en uge at behandle. Hvis du bliver godkendt, vil du blive faktureret 30 dage efter din seneste automatiske debitering, eller når dine omkostninger når op på din nye betalingstærskel, alt efter hvad der indtræffer først.

Næste trin