Tapahtumien katsominen

Huom. Tämän artikkelin tiedot koskevat vain kuukausilaskutusta käyttäviä asiakkaita. Jos teet tilillesi manuaalisia ennakkomaksuja tai sinua veloitetaan automaattisesti, lue tämä artikkeli uudesta Laskutusyhteenveto-sivusta.

Tapahtumat-sivulla voit

• katsoa kaikkia tilisi tapahtumia (kullekin kampanjalle kertyneitä kuluja, tilisi maksuja, oikaisuja ja veroja)
  • tulostaa tai ladata laskuja.

Näin löydät Tapahtumat-sivun

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.
  1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Laskutus-kuvaketta Laskutus‑kuvake.
  2. Valitse Tapahtumat.

Mitä Tapahtumat-sivulla näkyy?

Kaikki tapahtumat on järjestetty kuukauden mukaan, ja ne näkyvät uusimmasta vanhimpaan. Kuukauden alkusaldo näkyy alareunassa ja loppusaldo yläreunassa. Tapahtumat näkyvät aina Tyynenmeren aikavyöhykkeen (PST) mukaisina, vaikka olisit valinnut tilillesi jonkin toisen aikavyöhykkeen.

Näet sivulla nämä tapahtumat.

Päiväys-sarake Kuvaus-sarake Summa-sarake
Kulut Ajanjakso kattaa koko kuukauden riippumatta siitä, milloin mainokset ovat näkyneet. Kampanjan nimi ja kertyneiden klikkausten, impressioiden tai katselukertojen määrä (sen mukaan, mihin kulut perustuvat) Positiivinen luku, joka kertoo kampanjalle kuukauden aikana kertyneet kulut
Oikaisut Ajanjakso kattaa koko kuukauden riippumatta siitä, milloin kyseinen oikaisu on tehty. Oikaisutyyppi (esimerkiksi "Ylijäämähyvitys” tai “Kelpaamaton toiminta”). Kelpaamattoman toiminnan kohdalla näkyy myös joitakin lisätietoja, kuten alkuperäisen laskun numero, alkuperäinen palvelukuukausi, ostotilauksen numero, tilibudjetin nimi ja sen kampanjan nimi, jossa kelpaamatonta liikennettä havaittiin. Negatiivinen numero, joka ilmoittaa tilin saaman oikaisutyyppisumman kyseisessä kuussa
Mainoskampanjat Päivämäärä, jona tarjoushyvityksen käyttäminen on aloitettu Tarjouksen nimi tai tyyppi

Hyvityksen prosenttiosuus (%), joka on käytetty tämän laskutusjakson aikana. Tarjouksen koko summa näkyy Tarjoukset-sivulla.

Kun tarjoushyvitys on aktiivinen (eli tarjouksen kulutusvaatimukset ovat täyttyneet), hyvitys käytetään kokonaisuudessaan, ennen kuin käytämme lisäämääsi saldoa tai veloitamme tiedoissasi olevaa maksuvälinettä. Käyttämättä jäänyt hyvitys siirtyy aina seuraavalle laskutusjaksolle, kunnes olet käyttänyt hyvityksen kokonaan.

Mahdolliset verot Kuukauden ensimmäinen päivä Veron tyyppi, veroprosentti ja veron kokonaismäärä Positiivinen tai negatiivinen luku, joka kertoo kuluihin tai oikaisuihin liittyvän veron
Mahdolliset maakohtaiset maksut (näkyvät Kulut-kohdassa) Jos maassa veloitetaan maksuja, ajanjakso kattaa koko kuukauden riippumatta siitä, milloin mainokset ovat näkyneet. Maakohtaisen maksun tyyppi, perittävän maksun määrä ja maksujen kokonaismäärä Positiivinen tai negatiivinen luku, joka kertoo kuluihin tai oikaisuihin liittyvät maakohtaiset maksut
Jos haluat nähdä päivittäiset kulut kampanjan tai tilin tasolla, klikkaa Kuvaus-sarakkeesta kampanjan nimeä. Näin pääset laskutettujen kulujen raporttiin, josta näet kampanjan päivittäiset kulut tietyltä aikaväliltä sekä koko tilin päivittäiset kulut. Lue lisää päivittäisten kulujen katsomisesta kampanja- ja tilitasolla.

Saatat nähdä Tapahtumat-sivulla muitakin maksuun liittyviä rivikohtia riippuen siitä, mikä maksuasetus on käytössä.

Miten voit muokata Tapahtumat-sivua

Sivulla näkyvät oletuksena kaikki tapahtumat kolmen viime kuukauden ajalta. Sivun yläreunassa on suodattimia, joilla voit muokata näkymää.

Yksityiskohtainen tapahtumanäkymä ja Yhteenvetonäkymä

Voit siirtyä näkymästä toiseen vasemmanpuoleisesta avattavasta valikosta.

• Yksityiskohtainen tapahtumanäkymä on valittuna oletuksena, ja se sisältää
    • kullekin kampanjalle kuukauden aikana kertyneet kulut
    • kaikki kyseisessä kuussa tililtäsi tehdyt maksut
    • kaikki kyseisessä kuussa tilillesi tehdyt oikaisut.
  • Yhteenvetonäkymästä näet nopeasti kuukauden kokonaissummat tapahtumatyypin mukaan (esimerkiksi kuukauden kulujen, maksujen ja oikaisujen kokonaissumman).
Jos haluat nähdä päivittäiset kulut kampanjan tai tilin tasolla, klikkaa Kuvaus-sarakkeesta kampanjan nimeä. Näin pääset laskutettujen kulujen raporttiin, josta näet kampanjan päivittäiset kulut tietyltä aikaväliltä sekä koko tilin päivittäiset kulut. Lue lisää päivittäisten kulujen katsomisesta kampanja- ja tilitasolla.

Tapahtumatyyppi

Voit valita keskimmäisestä avattavasta valikosta suodattimen, jonka avulla näet joko kaikki tapahtumat tai vain kulut, maksut, oikaisut, tarjoukset tai verot.

Ajanjakso

Oikeanpuoleisesta avattavasta valikosta voit suodattaa taulukon kuukauden mukaan.

Jos haluat nähdä tietyn ajanjakson kulut, voit koska tahansa muokata Kampanjat-sivun tai Laskutetut kulut ‑raportin ajanjaksoa.