Consultar les transaccions

Nota: la informació d'aquest article només s'aplica als clients que utilitzen la facturació mensual. Si feu prepagaments manuals al vostre compte o se us cobra automàticament, consulteu l'article Sobre la nova pàgina Resum de facturació.

A la pàgina "Transaccions", podeu dur a terme les accions següents:

• Revisar totes les transaccions del compte (els costos acumulats de cada campanya i els pagaments, els ajustos i els impostos del compte).
  • Imprimir o baixar factures.

Com es pot trobar la pàgina Transaccions

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.
  1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Facturació Icona de facturació.
  2. Feu clic a Transaccions.

Què hi ha a la pàgina Transaccions

Totes les transaccions estan organitzades per mesos i es mostren ordenades de més recents a més antigues, juntament amb el saldo inicial del mes a la part inferior i el saldo final a la part superior. Tingueu en compte que les transaccions sempre es mostren en l'hora estàndard del Pacífic d’Amèrica del Nord (PST), encara que tingueu una altra zona horària definida al compte.

A continuació es detallen les dades que veureu per als diferents tipus de transaccions.

Columna "Data" Columna "Descripció" Columna "Import"
Costos L'interval de dates mostrarà tot el mes, independentment de quan s'hagin publicat els anuncis. Nom de la campanya i nombre de clics, d'impressions o de visualitzacions acumulats corresponents al cost. Un nombre positiu que mostra els costos acumulats per la campanya durant el mes en qüestió.
Ajustos L'interval de dates mostrarà tot el mes, independentment de quan s'hagi aplicat l'ajust específic. El tipus d'ajust (per exemple, "Crèdit per sobreimpressió" o "Activitat no vàlida"). En el cas de l'activitat no vàlida, també mostrem alguns detalls addicionals, com ara el número de la factura original, el mes de servei original, el número de full de comanda, el nom del pressupost de compte i el nom de la campanya en què es va produir originalment el trànsit no vàlid. Un nombre negatiu que mostra l'import que ha rebut el compte per a un tipus d'ajust concret en el mes en qüestió.
Promocions Data en què es va començar a gastar el crèdit promocional. Nom o tipus de la promoció.

Percentatge (%) del crèdit que heu gastat durant aquest cicle de facturació. Podeu trobar l'import total de la promoció a la pàgina Promocions.

Un cop estigui actiu (és a dir, quan es compleixin els requisits de despesa de la vostra promoció), esgotarem el crèdit promocional abans d'utilitzar el vostre saldo o fer un càrrec a l'instrument definit al fitxer. El crèdit que no hàgiu gastat passarà al proper cicle de facturació fins que el feu servir tot.

Impostos, si escau Primer dia del mes. Tipus d'impost, taxa impositiva i import total subjecte a impostos. Un nombre positiu o negatiu que mostra l'impost associat als costos o als ajustos.
Comissions específiques de cada país, si escau (es mostra a Costos) Als països on s'apliquen comissions, l'interval de dates mostrarà tot el mes, independentment de quan es difonguin els anuncis. Tipus de comissió, tarifa i import total específics del país. Un nombre positiu o negatiu que mostra les comissions específiques d'un país associades als costos o als ajustos.
Per consultar els costos diaris al nivell de campanya i de compte, a la columna "Descripció", feu clic al nom de la campanya. Això us portarà a l'informe de cost facturat, en què podeu consultar els costos diaris de la campanya durant un període determinat, així com els costos diaris de tot el compte. Obteniu més informació sobre com podeu consultar els costos diaris al nivell de campanya i de compte.

A més, en funció de la configuració de pagament, pot ser que vegeu altres conceptes relacionats amb els pagaments a la pàgina "Transaccions".

Com es pot personalitzar la pàgina Transaccions

De manera predeterminada, en aquesta pàgina es mostraran totes les transaccions dels 3 darrers mesos. A la part superior de la pàgina hi ha filtres per personalitzar la visualització.

"Visualització detallada de les transaccions" o "Visualització de resum"

Podeu canviar entre aquestes visualitzacions al menú desplegable que hi ha més a l'esquerra.

• A "Visualització detallada de les transaccions", la visualització predeterminada, podeu veure el següent:
    • Els costos totals acumulats per cada campanya durant un mes.
    • Tots els pagaments fets des del compte durant el mes en qüestió.
    • Tots els ajustos fets al compte durant el mes en qüestió.
  • A "Visualització de resum", podeu veure d'un cop d'ull els imports mensuals totals per tipus de transacció (per exemple, els totals mensuals dels costos, pagaments i ajustos).
Per consultar els costos diaris al nivell de campanya i de compte, a la columna "Descripció", feu clic al nom de la campanya. Això us portarà a l'informe de cost facturat, en què podeu consultar els costos diaris per a la campanya durant un període determinat, així com els costos diaris de tot el compte. Obteniu més informació sobre com podeu consultar els costos diaris al nivell de campanya i de compte.

Tipus de transacció

Mitjançant el menú desplegable central, apliqueu un filtre per veure totes les transaccions o bé només els costos, els pagaments, els ajustos, les promocions o els impostos.

Interval de dates

Filtreu per mes mitjançant el menú desplegable que hi ha a l'extrem dret.

Si voleu consultar els costos d'un interval de dates específic, sempre podeu personalitzar l'interval de dates de la pàgina Campanyes o l'informe de cost facturat.