Sikkerhet og personvern for en konto

Google bruker teknologi med bransjestandarden SSL (Secure Socket Layer) til å beskytte all kommunikasjon du har med Google Ads-systemet. Med denne teknologien beskyttes påloggingsinformasjonen din, betalingsopplysningene dine og andre personopplysninger. Når vi mottar informasjon fra deg, lagrer vi den bak en brannmur og krypterer dataene for ytterligere sikkerhet.

Finn ut mer om hvordan du holder kontoen sikker.

Forpliktelsene våre overfor deg

Du kan være trygg på at vi har konto- og datasikkerhet som høyeste prioritet, og vi arbeider kontinuerlig for sørge for at informasjonen din er trygg og sikker. Samtidig gir vi deg fullt innsyn i hvordan vi samler inn, bruker og beskytter informasjonen din.

Verken Google eller betalingspartnerne våre kommer noen gang til å dele eller selge personopplysninger. Informasjonen du gir oss, brukes utelukkende til formålet den ble gitt for.

Linker til beslektet innhold