Tilisi turvallisuus ja tietosuoja

Google suojaa kaikki AdWords-järjestelmän tapahtumat alan standardin mukaisella SSL (Secure Sockets Layer) ‑tekniikalla. Sillä suojataan kirjautumistietosi, maksutietosi ja muut henkilötietosi. Kun saamme tietosi, tallennamme ne palomuurin taakse ja salaamme ne sitten tietoturvan parantamiseksi.

Katso lisätietoja tilin suojauksen varmistamisesta.

Sitoumuksemme

Tilisi ja datasi turvallisuus on tärkein prioriteettimme. Pyrimme jatkuvasti pitämään tietosi turvassa ja tallessa. Kerromme myös avoimesti, kuinka keräämme, käytämme ja suojaamme tietojasi.

Google tai sen maksutapahtumien yhteydessä käyttämät kumppanit eivät jaa tai myy henkilötietoja. Antamiasi tietoja käytetään vain siihen tarkoitukseen, jota varten ne on pyydetty.