Navigering i den forrige utgaven av AdWords

Denne artikkelen gjelder den forrige utgaven av AdWords. Finn ut hvilken utgave av Google Ads du bruker.

Hvis du bruker den nye utgaven av Google Ads, bør du heller lese artikkelen Naviger i den nye utgaven Google Ads.

Hvis du ikke har tidligere erfaring med Google Ads, er det viktig at du lærer deg hvordan du navigerer i kontoen din.

Hovedfanene

• Startside: Her finner du Øyeblikksbilde av kontoen-siden – et lettlest sammendrag av viktig kontoinformasjon.
  • Kampanjer: Det er her du kommer til å bruke mest tid når du administrerer Google Ads-kontoen din. Her kan du opprette og endre kampanjer, annonser, søkeord og kampanjeinnstillinger. Du kan se en oversikt over resultatene for kampanjene dine øverst på siden, i kurvene der resultatene sammenfattes. I tillegg kan du laste ned tabellene med resultatberegningene i form av rapporter.
  • Muligheter: Her kan du blant annet finne nye søkeord og finstemme budene og budsjettene dine. Få mer ut av Google Ads med Muligheter-fanen – et helt område der alt fokus ligger på å forbedre kampanjene dine.
  • Verktøy: Finn kontoverktøy du kan bruke for å administrere kontoen din og oppnå bedre resultater. Med avanserte rapporteringsverktøy kan du identifisere potensielle problemer og løse disse før de virkelig skaper bry for deg.

Tannhjulmenyen

• Fakturering og betalinger: Her kan du angi og endre faktureringsopplysningene dine, se hele faktureringsloggen din og skrive ut fakturaer.
  • Kontoinnstillinger: Her kan du kontrollere personopplysningene dine, for eksempel brukerinnstillinger og påloggingsinformasjon. Med dette alternativet kan du velge å invitere en venn eller kollega til å administrere Google Ads-kontoen din.
  • Send tilbakemelding: Del kommentarer og forslag myntet på å gjøre Google Ads enda bedre.
  • Hjelp: Finn svar på spørsmål om Google Ads samt informasjon om hvordan du kan kontakte oss.

Neste trinn

Finn ut hvordan du oppretter den første annonsekampanjen din.