Naviger i den gamle AdWords-oplevelse

Denne artikel vedrører den forrige AdWords-oplevelse. Find ud af, hvilken Google Ads-oplevelse du bruger.

Læs artiklen Naviger i den nye Google Ads-oplevelse, hvis du bruger den nye Google Ads-oplevelse.

Hvis du ikke er vant til at bruge Google Ads, vil vi gerne sikre os, at det er nemt for dig at finde rundt på din konto.

De primære faner

• Startside: På denne fane finder du siden Øjebliksbillede af konto, som er en overskuelig oversigt over vigtige kontooplysninger.
  • Kampagner: Det er denne fane, du kommer til at bruge mest tid på, når du administrerer din Google Ads-konto. Du kan oprette og redigere kampagner, annoncer, søgeord og kampagneindstillinger. I effektivitetsoversigtsgraferne øverst på siden kan du se en oversigt over, hvor effektive dine kampagner er. Du kan også downloade de tabeller, der indeholder dine effektivitets-metrics, som rapporter.
  • Muligheder: Her kan du finde nye søgeord, optimere dine bud og budgetter og meget mere. Fanen Muligheder hjælper dig med at få endnu mere ud af Google Ads – der er et helt afsnit, der er dedikeret til at hjælpe dig med at forbedre dine kampagner.
  • Værktøjer: Her kan du finde kontoværktøjer, du kan bruge som en hjælp til at administrere og optimere din konto. Du kan bruge avancerede rapporteringsværktøjer til at finde frem til potentielle problemer og løse dem, før de bliver til reelle problemer.

Menuen med tandhjulsikonet

• Fakturering og betalinger: Her kan du angive og redigere dine faktureringsoplysninger, se din samlede faktureringshistorik og udskrive fakturaer.
  • Kontoindstillinger: Her kan du administrere dine personlige oplysninger, f.eks. dine loginoplysninger og brugerpræferencer. Om ønsket kan du bruge denne mulighed til at invitere en ven eller en kollega til at administrere din Google Ads-konto.
  • Send feedback: Her kan du dele dine kommentarer eller forslag til, hvordan vi kan gøre Google Ads endnu bedre, med os.
  • Hjælp til Google Ads: Her kan du finde svar på dine Google Ads-spørgsmål og oplysninger om, hvordan du kontakter os.

Næste trin

Få oplysninger om, hvordan du opretter din første annoncekampagne.