Korriger et visningsrelatert problem i nettleseren din

Hvis du ser denne siden, kan du ha blitt videresendt fordi nettleseren din ikke er kompatibel med det nye Google Ads-grensesnittet.

I denne artikkelen finner du en liste over nettlesere som støttes, og du får også vite hvordan du kommer i gang med de nettleserne du ønsker å bruke.

Veiledning

Nå administrerer de fleste av brukerne kontoen sin i den nye utgaven av Google Ads. Hvis du fremdeles bruker den forrige utgaven av AdWords, velger du Forrige nedenfor. Finn ut mer

AdWords støtter gjeldende og tidligere større versjoner av nettleserne i listen nedenfor. For å få en best mulig opplevelse i AdWords bør du laste ned den nyeste versjonen av nettleseren du skal bruke. Du kan også få følgende varselmelding i kontoen din: «Det kan hende at AdWords-grensesnittet ikke fungerer riktig i nettleseren din.»

Vi har støtte for følgende på datamaskiner:

Merknad

Hvis du har installert en nettleser som støttes, men Google Ads fortsatt ikke vises, kan det hende at du også må oppdatere nettleserinnstillingene dine for å tillate informasjonskapsler og JavaScript.

På Android-enheter anbefaler vi at du bruker Google Ads-appen:

Linker til beslektet innhold