Selaimeen liittyvän näyttöongelman korjaaminen

Sinut on saatettu uudelleenohjata tälle sivulle, koska selaimesi ei ehkä ole yhteensopiva nykyisen Google Ads ‑käyttöliittymän kanssa.

Tämä artikkeli sisältää luettelon tuetuista selaimista ja ohjeet haluttujen selainten määrittämiseen.

Ohjeet

Uusi Google Ads on nyt useimpien käyttäjien ainoa tapa hoitaa tilejä. Jos käytät edelleen aiempaa AdWordsia, valitse alta AiempiLisätietoja

AdWords tukee yleensä alla lueteltujen selainten nykyisiä versioita ja edellisiä pääversioita. Lataa selaimesi uusin versio, niin saat parhaan AdWords-käyttökokemuksen. Saatat myös nähdä tililläsi seuraavan ilmoituksen: "AdWords-käyttöliittymä ei välttämättä toimi oikein selaimessasi".

Seuraavat selaimet ovat tuettuja pöytätietokoneissa:

Huomioitavaa

Jos olet asentanut tuetun selaimen, mutta Google Ads ei silti näy oikein, evästeet ja JavaScript on ehkä sallittava selaimen asetuksissa.

Android-laitteissa suosittelemme käyttämään Google Ads ‑sovellusta.