Om søgeord i kampagner på Søgenetværket

Sætningsmatch indeholder nu adfærd fra bred match modifikator (BMM). Få flere oplysninger om denne ændring .

Søgeord er ord eller sætninger, der bruges til at matche dine annoncer med de ord, som folk anvender i deres søgninger.

Ved at vælge relevante søgeord af høj kvalitet til din annoncekampagne kan du sikre dig, at du når ud til den relevante målgruppe på det ønskede tidspunkt.

I denne artikel kan du læse om, hvordan søgeord fungerer, og hvor dine annoncer bliver vist.

Sådan fungerer de

For at du kan få dine annoncer vist, når brugerne søger efter dit produkt eller din ydelse, skal de søgeord, du vælger, matche de ord eller sætninger, som brugerne søger efter.

Eksempel

Hvis du f.eks. sælger frisbee'er, kan du tilføje "køb frisbee" som søgeord i din Google Ads-kampagne. Når folk indtaster "køb frisbee" i Google-søgning, vises din annonce muligvis på søgeresultatsiden. Hvis din kampagne til Søgenetværket også er målrettet mod Displaynetværket, kan din annonce også blive vist på websites om ultimate frisbee.

Når en kunde søger efter en term, der matcher dit søgeord, deltager din annonce på en auktion for at afgøre, om den vil blive vist. Få flere oplysninger om annonceauktionen.

Prisen for hver søgeord varierer afhængigt af kvaliteten af dit søgeord, dine konkurrenter på auktionen og andre faktorer. Du skal sørge for, at dine søgeord og din landingsside ligger tæt op ad de termer, en kunde ville søge efter. For at give dig et indtryk af dine søgeords kvalitet har hvert søgeord et kvalitetsresultat.

Dette resultat er baseret på den forventede klikrate, annoncerelevansen og landingssideoplevelsen. Annoncer af høj kvalitet og stor relevans for brugernes søgninger, fører som hovedregel til lavere priser og bedre annoncepositioner. Få oplysninger om, hvordan du sikrer, at dine annoncer er relevante.

Sådan matcher dine søgeord søgninger

Du kan bruge søgeordsmatchtyper til at vælge intervallet for, hvilke søgninger dine søgeord kan matche. Hvis du vælger eksakt match, vises dit søgeord kun ved søgninger, der har samme betydning som søgeordet. Hvis du vælger sætningsmatch, kan dit søgeord blive vist ved søgninger, der inkluderer betydningen af dit søgeord.

Hvis du ikke angiver en sømatchtype, er dit søgeord som standard "bredt match" og kan matche søgninger, der er relateret til dine søgeord. Få flere oplysninger om brug af søgeordsmatchtyper.

Sådan ekskluderer du søgninger

For at forhindre, at din annonce bliver vist i forbindelse med bestemte søgninger, kan du også tilføje negative søgeord.

Negative søgeord kan hjælpe dig med at sikre, at din annonce kun vises ved relevante søgninger. Få flere oplysninger om negative søgeord.

Eksempel

Hvis du sælger hundetøj, kan du målrette mod søgninger efter "kæledyrstøj" og tilføje "kat" som et negativt søgeord for at sikre, at din annonce ikke vises for personer, der leder efter kattetøj.

Hvor vises dine annoncer?

Du kan vælge at målrette dine annoncer mod et antal forskellige annoncenetværk. Søgeord fungerer en smule anderledes på de forskellige netværk:

• Google Søgning og søgepartnerwebsites: Når du opbygger dine annoncegrupper, vælger du søgeord, der er relevante for de termer, folk bruger, når de søger, så dine annoncer når ud til kunderne på præcis det tidspunkt, hvor de viser interesse for det, du tilbyder.
  • Google Displaynetværket: Hvis du har valgt at vise annoncer på displaysites, bruger Google Ads dine søgeord til at placere dine annoncer ved siden af indhold, der matcher dine annoncer. Googles teknologi scanner en websides indhold og webadresse og viser automatisk annoncer med søgeord, der ligger tæt op ad sidens emne eller webadresse. På en webside med opskrifter på brownies kan Google Ads f.eks. vise annoncer om chokoladebrownies eller lækre dessertopskrifter. Lær at vælge dine søgeord til kampagner på Displaynetværket.

Tips!

• Udvælg dine søgeord med omhu. Medtag termer eller sætninger, som dine kunder selv ville bruge til at beskrive dine produkter eller ydelser. Sørg for, at dine søgeord direkte vedrører temaet i din annonce og på den side, du dirigerer kunderne hen til. Søgeord på to til tre ord er normalt mest effektive.
  • Gruppér lignende søgeord i annoncegrupper.Prøv at gruppere dine søgeord efter tema. Disse temaer kan være baseret på dine produkter, tjenester eller andre kategorier. Hvis du f.eks. sælger ringe, kan du have en gruppe af søgeord for "forlovelsesringe" og en anden gruppe af søgeord for "vielsesringe". Derefter kan du oprette særskilte annoncegrupper for disse grupper af søgeord, så du kan have annoncer specifikt for henholdsvis "forlovelsesringe" og "vielsesringe".