Sjekk hvor i Google-søkeresultatene annonsen din vises

Når annonsen din kjører, er du sannsynligvis spent på å se nøyaktig hvor på Googles søkeresultatside den blir vist – altså annonseplasseringen

• Bruk verktøyet for forhåndsvisning og diagnostisering av annonser for å se hvor på siden annonsen din vises for et gitt søk. I dette verktøyet kan du enkelt sjekke plasseringen for én enkelt annonse, og du får se nøyaktig de samme resultatene som ved et Google-søk, uten at det telles visninger.
  • Se etter kolonnen for gjennomsnittlig plassering i statistikktabellene på fanene i kontoen din. Hvis du ikke ser kolonnen, kan du legge den til i statistikktabellen. Dette er den beste metoden for å sjekke flere plasseringer samtidig.

Tips

Vi vet at det er fristende, men du bør unngå å søke på Google.no for å sjekke plasseringen din. Hvis du utfører søk som utløser annonsen din, får du visninger uten klikk, noe som kan redusere klikkfrekvensen og hindre at annonsen din vises så ofte som den kan. Hvis du gjentatte ganger ser etter din egen annonse med Google Søk, men aldri klikker på den, kan det hende at du ikke lenger får se den. Dette skyldes at Googles system slutter å vise deg annonser du ikke viser interesse for.

Linker til beslektet innhold