Tjek, hvor din annonce vises i Googles søgeresultater

Gennemsnitlig position (Gns. position) fjernes i september 2019. Procentsatserne for eksponeringer øverst og allerøverst på siden giver et bedre overblik over, hvor dine annoncer vises på søgesiderne. Du kan bruge disse nye metrics til at optimere din annonceposition. Få flere oplysninger

Når din annonce er aktiv og vises, vil du sikkert meget gerne se, præcis hvor annoncen vises på Googles søgeresultatside – dvs. din annonceposition.

• Brug værktøjet til forhåndsvisning og diagnose af annoncer til at se, hvor din annonce vises på siden for en bestemt søgeforespørgsel. Dette er en nem måde at kontrollere placeringen af en enkelt annonce, og værktøjet giver nøjagtigt samme resultater som en Google-søgning uden at samle nogen eksponeringer.

Tip!

Vi ved godt, at det kan være fristende, men det er bedst ikke at søge på Google.dk for at tjekke din position. Ved at udføre søgninger, der aktiverer visning af dine annoncer, samler du eksponeringer uden klik, hvilket kan sænke din klikrate og forhindre, at din annonce vises, så ofte som den skulle. Hvis du gentagne gange søger efter din annonce med Google-søgning, men aldrig klikker på den, bliver den muligvis slet ikke vist mere. Dette skyldes, at Googles system holder op med at vise dig annoncer, som det udleder, at du ikke er interesseret i.