Consultar on es mostra un anunci als resultats de la cerca de Google

Després de crear l'anunci i començar a publicar-lo, probablement voldreu veure on es mostra exactament a la pàgina de resultats de la cerca de Google, és a dir, saber quina és la posició de l'anunci.

• Utilitzeu l'Eina de previsualització i diagnosi d'anuncis per veure en quina part de la pàgina es mostra l'anunci per a una sol·licitud de cerca específica. Aquesta és una manera senzilla de consultar la posició d'un sol anunci, ja que l'eina proporciona exactament els mateixos resultats que una cerca a Google, però sense acumular impressions.

Consell

Tot i que sabem que és temptador, és millor que eviteu fer una cerca a Google.com per consultar la vostra posició. Si feu cerques que activen els vostres anuncis, acumulareu impressions sense clics, i això pot disminuir la ràtio de clics d'entrada i impedir que l'anunci es mostri tan sovint com ho hauria de fer. A més, si cerqueu repetidament l'anunci utilitzant la Cerca de Google, però mai no hi feu clic, és possible que deixi de mostrar-se. Això passa perquè el sistema de Google deixa de mostrar-vos els anuncis que creu que no us interessen.

Enllaços relacionats

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now