Endre påloggingsinformasjonen for Google Ads

Du kan endre informasjonen du bruker til å logge på Google Ads-kontoen din, på flere måter. Metoden du velger, har betydning for hvordan du logger på andre Google-produkter.

Hvis du har problemer med å logge på kontoen din, kan du også prøve feilsøkingsprogrammet for pålogging.

Endring av passord

Hvis du endrer passordet for Google Ads, endres også passordet du bruker til å logge på alle Google-produkter.

Slik endrer du passordet:

1. Gå til https://accounts.google.no/EditPasswd når du er pålogget med e-postadressen for Google Ads.
  2. Angi det nåværende passordet ditt og det nye passordet du vil bruke. Vi anbefaler at du bruker et sterkt passord.

Metoder for å endre e-postadresse eller brukernavn

Hvis du endrer e-postadressen for Google Ads, endres også e-postadressen du bruker til å logge på alle Google-produkter. Derfor bør du heller vurdere å legge til e-postadresser i kontoen din eller knytte andre Google-kontoer til Google Ads-kontoen din. Dette gir større fleksibilitet.

Her er alternativene for endring av påloggingsinformasjon:

1. Endre e-postadressen i kontoen din
    Hvis du gjør dette, endres e-postadressen du bruker til å logge på alle Google-produkter. Dette er ikke tilgjengelig for Gmail-brukere.
  2. Legg til alternative e-postadresser i kontoen din
    Hvis du gjør dette, kan du bruke flere e-postadresser til å logge på alle Google-produkter.
  3. Gi en annen e-postadresse tilgang til Google Ads-kontoen din
    Hvis du gjør dette, kan to separate kontoer logge på, se innholdet i og redigere Google Ads-kontoen din.
Endre e-postadressen i kontoen din

Hvis du ikke bruker Gmail, kan du endre e-postadressen for kontoen din. Denne endringen påvirker alle Google-produkter du bruker, og andre Google-produkter kan derfor sende e-post til denne e-postadressen. Du må også logge på alle produkter med denne e-postadressen.

Slik endrer du e-postadressen i kontoen din:

1. Logg på Min konto.
  2. Velg Dine personlige opplysninger i «Personlige opplysninger og personvern»-delen.
  3. Velg E-post-delen.
  4. Velg E-postadresse for Google-kontoen-delen.
  5. Skriv inn den nye e-postadressen din.
  6. Klikk på Lagre e-postadressen.

Når du har lagret endringene, får du en bekreftelsesmelding på e-postadressen du nettopp har angitt. Du må fullføre endringsprosessen ved å klikke på bekreftelseslinken i denne meldingen. Du mottar også en melding på den gamle e-postadressen med bekreftelse om at du ikke lenger bruker denne e-postadressen til pålogging.

Hvis du ikke har mottatt disse e-postene, og du allerede har sjekket i mappen for søppelpost, ber du om en ny e-post.

Legg til en alternativ e-postadresse

Du kan legge til en e-postadresse som ikke allerede er primær e-postadresse i en annen Google-konto eller en Gmail-konto. Alternative e-postadresser fungerer omtrent på samme måte som den primære e-postadressen. Du kan blant annet bruke alternative e-postadresser til å logge på og motta varslinger.

Slik legger du til en alternativ e-postadresse i en Google-konto:

1. Logg på Google Ads-kontoen din på https://ads.google.com.
  2. Velg Dine personlige opplysninger i «Personlige opplysninger og personvern»-delen.
  3. Velg E-post
  4. Klikk for å åpne «Avansert»-fanen, og velg Alternative e-postadresser.
  5. Skriv inn en alternativ e-postadresse, og klikk på Legg til

Vi sender en e-post med en bekreftelseslink til den alternative e-postadressen din. Du må åpne e-posten og klikke på linken før du kan logge på kontoen din med den alternative e-postadressen.

Finner du ikke bekreftelsesmeldingen? Finn ut mer om hvorfor dette kan skje

Gi tilgang til Google Ads-kontoen din

Hvis du ikke vil endre e-postadressen i kontoen, kan du gi andre Google-kontoer tilgang til Google Ads-kontoen din. En konto med tilgang har ulike muligheter til å redigere eller se kontoen din avhengig av tilgangsnivået du gir den.

Finn ut hvordan du gir brukere tilgang til Google Ads-kontoen din.

Fremgangsmåten videre