Skift dine Google Ads-loginoplysninger

Der er flere måder, hvorpå du kan ændre dine Google Ads-loginoplysninger. Den metode, du vælger, har betydning for den måde, som du logger ind på dine øvrige Google-produkter på.

Hvis du har problemer med at logge ind på din konto, kan du også prøve vores loginfejlfinding.

Ændring af din adgangskode

Hvis du ændrer din adgangskode til Google Ads, ændrer du samtidig den adgangskode, du bruger til at logge ind på alle øvrige Google-produkter.

Sådan ændrer du din adgangskode:

1. Gå til https://accounts.google.dk/EditPasswd, mens du er logget ind på din Google Ads-e-mailadresse.
  2. Indtast din nuværende adgangskode og den nye adgangskode, du vil bruge. Vi anbefaler, at du bruger en stærk adgangskode.

Sådan ændrer du din e-mailadresse eller dit brugernavn

Hvis du ændrer din e-mailadresse til Google Ads, ændrer du samtidig den e-mailadresse, du bruger til at logge ind på alle øvrige Google-produkter. Du kan derfor overveje at føje flere e-mailadresser til din konto eller knytte andre Google-konti til din Google Ads-konto, så du får større fleksibilitet.

Du har følgende muligheder med hensyn til ændring af loginoplysninger:

1. Skift e-mailadressen til din konto
    Dermed ændrer du den e-mailadresse, du bruger til at logge ind på alle Google-produkter (denne mulighed kan ikke vælges af Gmail-brugere).
  2. Føj alternative e-mailadresser til din konto
    Dermed kan du bruge flere e-mailadresser til at logge ind på alle Google-produkter.
  3. Giv en anden e-mailadresse adgang til din Google Ads-konto
    Dermed er der mulighed for, at to separate konti kan logge ind på, få vist og redigere din Google Ads-konto.
Skift e-mailadressen til din konto

Hvis du ikke bruger Gmail, kan du ændre e-mailadressen til din konto. Denne ændring vil påvirke alle Google-produkter, du bruger, hvilket betyder, at andre Google-produkter kan sende e-mails til denne e-mailadresse, og du skal logge ind på alle produkter via denne e-mailadresse.

Sådan ændrer du e-mailadressen til din konto:

1. Log ind på Min konto.
  2. Vælg Dine personlige oplysninger i sektionen "Personlige oplysninger og privatliv".
  3. Vælg sektionen E-mail.
  4. Vælg sektionen E-mail til Google-konto
  5. Indtast din nye e-mailadresse.
  6. Klik på Gem e-mailadresse.

Når du har gemt dine ændringer, modtager du en bekræftelsesmeddelelse på den e-mailadresse, du lige har angivet. Ændringerne træder først i kraft, når du har klikket på bekræftelseslinket i denne meddelelse. Du modtager også en meddelelse på din gamle e-mailadresse med bekræftelse på, at du ikke længere bruger denne e-mailadresse til at logge ind.

Hvis du ikke modtager disse e-mails, og du allerede har tjekket din spammappe, skal du anmode om en ny e-mail.

Tilføj en alternativ e-mailadresse

Du kan tilføje en e-mailadresse, som ikke allerede er den primære e-mailadresse, på en anden Google-konto eller en Gmail-konto. Alternative e-mailadresser fungerer næsten på samme måde som din primære e-mailadresse – du kan bl.a. bruge alternative e-mailadresser til at logge ind og til at modtage underretninger.

Sådan føjer du en alternativ e-mailadresse til din Google-konto:

1. Log ind på din Google Ads-konto på https://accounts.google.dk.
  2. Klik på Rediger ud for "E-mailadresser".
  3. Tilføj din alternative e-mailadresse i feltet ud for "Tilføj en alternativ e-mailadresse". Tilføj en alternativ e-mailadresse
  4. Klik på Gem.
Giv adgang til din Google Ads-konto

Hvis du ikke vil ændre e-mailadressen til din konto, kan du give andre Google-konti adgang til din Google Ads-konto. De muligheder, som kontoen med adgang har for at redigere eller få vist din konto, afhænger af det adgangsniveau, du giver den.

Find ud af, hvordan du giver brugerne adgang til din Google Ads-konto..

Næste trin