Die bladsy wat jy versoek het, is tans nie in jou taal beskikbaar nie. Jy kan 'n ander taal aan die onderkant van die bladsy kies of Google Chrome se ingeboude vertalingkenmerk gebruik om 'n kitsvertaling van enige webbladsy in 'n taal van jou keuse te doen.

Uw inloggegevens voor Google Ads wijzigen

U kunt de gegevens die u gebruikt om in te loggen op uw Google Ads-account, op verschillende manieren wijzigen. De methode die u kiest, is van invloed op hoe u inlogt bij uw andere Google-producten.

Als u problemen heeft met inloggen op uw account, kunt u ook onze probleemoplosser voor inlogproblemen proberen.

Uw wachtwoord wijzigen

Wanneer u het wachtwoord voor Google Ads wijzigt, moet u dit wachtwoord ook gebruiken om in te loggen bij alle andere Google-producten.

Ga als volgt te werk om uw wachtwoord te wijzigen:

1. Ga naar https://accounts.google.com/EditPasswd terwijl u bent ingelogd met uw e-mailadres voor Google Ads.
  2. Geef uw huidige wachtwoord op, evenals het nieuwe wachtwoord dat u wilt gebruiken. We raden u aan een sterk wachtwoord te kiezen.

Manieren om uw e-mailadres of gebruikersnaam te wijzigen

Wanneer u het e-mailadres voor Google Ads wijzigt, moet u dit e-mailadres ook gebruiken om in te loggen bij alle andere Google-producten. Daarom kunt u er ook voor kiezen e-mailadressen toe te voegen aan uw account of andere Google-accounts te koppelen aan uw Google Ads-account. Dit geeft u meer flexibiliteit.

U kunt uw inloggegevens op de volgende manieren wijzigen:

1. Wijzig het e-mailadres voor uw account.
    Hiermee wijzigt u het e-mailadres dat u gebruikt om in te loggen bij alle andere Google-producten. Deze optie is niet beschikbaar voor gebruikers van Gmail.
  2. Voeg alternatieve e-mailadressen aan uw account toe.
    Zo kunt u meerdere e-mailadressen gebruiken om in te loggen bij alle Google-producten.
  3. Geef een ander e-mailadres toegang tot uw Google Ads-account.
    Op deze manier kunt u via twee verschillende accounts inloggen op uw Google Ads-account om dit te bekijken en te bewerken.
Het e-mailadres voor uw account wijzigen

Als u Gmail niet gebruikt, kunt u het e-mailadres voor uw account wijzigen. Deze wijziging is echter van toepassing op alle Google-producten die u gebruikt. De e-mailberichten voor andere Google-producten kunnen dus ook naar dit e-mailadres worden gestuurd en u moet bij alle producten met dit adres inloggen.

Ga als volgt te werk om het e-mailadres voor uw account te wijzigen:

1. Log in op Mijn account.
  2. In het gedeelte 'Persoonlijke informatie en privacy" selecteert u Uw persoonlijke informatie.
  3. Selecteer het gedeelte E-mail.
  4. Selecteer het gedeelte E-mailadres voor Google-account
  5. Voer uw nieuwe e-mailadres in.
  6. Klik op E-mailadres opslaan.

Zodra u uw wijzigingen heeft opgeslagen, ontvangt u een verificatiebericht op het e-mailadres dat u zojuist heeft opgegeven. Om de wijzigingen door te voeren, moet u op de verificatielink in dit bericht klikken. U ontvangt ook een bericht op het oude e-mailadres met de bevestiging dat u dit adres niet kunt gebruiken om in te loggen.

Als u deze e-mails niet ontvangt en uw spammap al heeft gecontroleerd, vraagt u een nieuwe e-mail aan.

Een alternatief e-mailadres toevoegen

U kunt een e-mailadres toevoegen dat niet al het primaire e-mailadres van een ander Google- of Gmail-account is. Alternatieve e-mailadressen functioneren op ongeveer dezelfde manier als het primaire e-mailadres. U kunt de alternatieve e-mailadressen onder andere gebruiken om in te loggen en om meldingen te ontvangen.

Ga als volgt te werk om een alternatief e-mailadres aan uw Google-account toe te voegen:

1. Log in op uw Google Ads-account via https://ads.google.com.
  2. Selecteer in het gedeelte 'Persoonlijke informatie en privacy' de optie Uw persoonlijke informatie
  3. Kies E-mailadres
  4. Selecteer Alternatieve e-mailadressen om het tabblad 'Geavanceerd' te openen.
  5. Geef een alternatief e-mailadres op en klik op Toevoegen

We sturen een e-mail met een verificatielink naar uw alternatieve e-mailadres. U moet op de link in de e-mail klikken voordat u kunt inloggen op uw account met het alternatieve e-mailadres.

Kunt u het verificatiebericht niet vinden? Meer informatie over waarom dit mogelijk gebeurt

Toegang verlenen tot uw Google Ads-account

Als u het e-mailadres voor uw account niet wilt wijzigen, kunt u andere Google-accounts toegang tot uw Google Ads-account geven. Het account met toegang beschikt niet altijd over dezelfde mogelijkheden om uw Google Ads-account te bekijken en te bewerken. Wat er precies mogelijk is, hangt af van het toegangsniveau dat u aan het account toekent.

Lees hoe u gebruikers toegang verleent tot uw Google Ads-account.

Volgende stappen