Sähköpostiosoitteen vaihtaminen ilmoituksia varten

Ilmoituksia voidaan lähettää mihin tahansa sähköpostiosoitteeseen, jolla on tilin käyttöoikeus. Voit vaihtaa sähköpostiosoitetta, johon ilmoitukset lähetetään, lisäämällä ensin haluamasi sähköpostiosoitteen ilmoituksia varten ja poistamalla sitten sähköpostiosoitteen, jota et halua enää käyttää.

Muista kuitenkin, että jokaiseen Google Ads -tiliin on liitettävä ainakin yksi sähköpostiosoite. Kaikkiin Google Ads -tilin sähköpostiosoitteisiin voidaan lähettää tärkeitä ilmoituksia.

Kaksi tapaa, jolla sähköpostiosoitteet voi vaihtaa ilmoituksia varten

Voit vaihtaa sähköpostiosoitteet

• vaihtamalla käyttäjänimen, jolla kirjaudut tilillesi (tämä vaihtoehto ei ole käytettävissä, jos käytät Gmailia)
  • myöntämällä Google Ads -tilin käyttöoikeuden toiselle Google-tilille ja poistamalla sitten tällä hetkellä käyttämäsi sähköpostiosoitteen käyttöoikeudet.

Jos haluat lisäksi saada ilmoituksia sähköpostiosoitteeseen, jota ei ole liitetty Google-tiliin, voit antaa sähköpostiosoitteelle Vain sähköposti ‑käyttöoikeudet.

Sähköpostiosoitteen vaihtaminen

Jos et käytä Gmailia, voit vaihtaa tilisi sähköpostiosoitteen. Tällöin lähetämme Google Ads -ilmoitukset uuteen sähköpostiosoitteeseen. Muutos vaikuttaa kuitenkin kaikkiin käyttämiisi Google-tuotteisiin, joten muut Google-tuotteet lähettävät sähköposteja tähän sähköpostiosoitteeseen ja sinun on kirjauduttava kaikkiin tuotteisiin tällä sähköpostiosoitteella.

Käyttöoikeuden antaminen uudelle sähköpostiosoitteelle

Voit jakaa Google Ads -tilisi muille Google-tileille, joissa ei vielä käytetä Google Adsia.

Jos käytössäsi on sähköpostiosoite, johon haluat saada ilmoituksia, eikä sitä käytetä vielä Google-tilinä, sinun tarvitsee vain luoda uusi Google-tili kyseisellä sähköpostiosoitteella ja antaa sille Google Ads -tilisi käyttöoikeus. Kun olet luonut uuden Google-tilin, poista nykyisen sähköpostiosoitteen käyttöoikeus, jotta ilmoituksia ei enää lähetetä kyseiseen sähköpostiosoitteeseen. Kun poistat käyttöoikeuden, et voi enää tarkastella tai muokata Google Ads -tiliä kyseisen sähköpostiosoitteen kautta.