Modificació de l'adreça electrònica per a notificacions

Qualsevol adreça electrònica que tingui accés a un compte pot rebre notificacions. Per canviar les adreces electròniques que reben notificacions, en primer lloc afegiu l'adreça electrònica de notificació preferent i, a continuació, suprimiu l'adreça electrònica que ja no voleu fer servir.

Recordeu, però, que cada compte de Google Ads ha de tenir com a mínim una adreça electrònica associada i totes les adreces electròniques d'un compte de Google Ads podran rebre notificacions crítiques.

Dues maneres de canviar les adreces electròniques per a notificacions

Per canviar les adreces electròniques podeu:

• canviar el nom d'usuari del compte que utilitzeu per iniciar la sessió al compte (aquesta opció no és vàlida si utilitzeu Gmail),
  • donar accés al vostre compte de Google Ads a un altre compte de Google i, a continuació, suprimir l'accés per a l'adreça electrònica que utilitzeu actualment.

A més, si voleu enviar notificacions a una adreça electrònica que no estigui associada amb un compte de Google, podeu donar accés limitat al correu electrònic a aquesta adreça electrònica.

Modificació de l'adreça electrònica

Si no utilitzeu Gmail, podeu canviar l'adreça electrònica del vostre compte. En fer-ho, us enviarem notificacions de Google Ads a l'adreça electrònica nova. Tot i això, aquest canvi afectarà tots els productes de Google que utilitzeu, de manera que els altres productes de Google enviaran correus electrònics a aquesta adreça electrònica i haureu d'iniciar la sessió a tots els productes amb aquesta adreça electrònica.

Donar accés a una adreça electrònica nova

Podeu compartir el vostre compte de Google Ads amb altres comptes de Google que encara no tinguin accés a Google Ads.

Si teniu una adreça electrònica on voleu rebre notificacions i encara no la utilitza cap compte de Google, només cal que creeu un compte de Google nou amb aquesta adreça electrònica i que li doneu accés al vostre compte de Google Ads. Un cop creat el compte de Google nou, elimineu l'accés a l'adreça electrònica actual de manera que deixareu de rebre-hi notificacions. Tot i això, quan hàgiu eliminat l'accés no podreu visualitzar ni editar el vostre compte de Google Ads amb aquesta adreça electrònica.