Hitta ditt Google Ads-kund-id

Ditt kund-id är ett unikt nummer som används för att identifiera ditt Google Ads-konto. Du kan också använda id:t för att koppla ditt konto till andra produkter från Google, som Google Analytics eller Företagsprofil. I denna artikel beskriver vi var du hittar kund-id:t.

Tips

• Ha ditt kund-id till hands när du kontaktar kundsupporten för Google Ads.
  • Lämna bara ut ditt id till personer du litar på, eftersom alla som har åtkomst till det kan komma åt dina Google Ads-uppgifter.
  • Det tar några minuter att registrera nya kund-id:n i vårt system.

Anvisningar

Step 1 Logga in på ditt Google Ads-konto.

Step 2 Klicka på hjälpikonen högst upp till höger.

Step 3 Leta reda på Kund-id längst ned på menyn.

Relaterad länk