Finn kunde-ID-en

Kunde-ID-en din er et unikt nummer som brukes til å identifisere Google Ads-kontoen din. Du kan også bruke dette nummeret til å knytte kontoen din til andre Google-produkter, for eksempel Google Analytics eller Google Min bedrift. I denne artikkelen forklarer vi hvordan du finner kunde-ID-en din.

Tips

• Ha kunde-ID-en din klar når du kontakter brukerstøtten for Google Ads.
  • Du må bare dele kunde-ID-en din med folk du stoler på, ettersom alle som har denne ID-en, kan bruke den for å få tilgang til Google Ads-informasjonen din.
  • Det kan ta noen minutter før nyopprettede kunde-ID-er registreres i systemet vårt.

Veiledning

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på hjelpeikonet øverst til høyre.
  3. Finn «Kunde-ID» nederst på menyen.

Link til beslektet innhold