Uw klant-ID opzoeken

Uw klant-ID is een uniek nummer dat wordt gebruikt om uw Google Ads-account te identificeren. U kunt dit nummer ook gebruiken om uw account te koppelen aan andere Google-producten, zoals Google Analytics of Google Mijn Bedrijf. In dit artikel wordt uitgelegd hoe u uw klant-ID kunt vinden.

Tips

• Houd uw klant-ID bij de hand wanneer u contact opneemt met Google Ads-support.
  • Deel uw ID alleen met mensen die u vertrouwt. Iedereen die beschikt over uw klant-ID, kan namelijk toegang krijgen tot uw Google Ads-gegevens.
  • Het duurt enkele minuten voordat nieuwe klant-ID's in ons systeem zijn verwerkt.

Instructies

1. Log in op uw Google Ads-account.
  2. Klik op het help-pictogram in de rechterbovenhoek.
  3. Zoek uw klant-ID onder in het menu.

Gerelateerde link