Trobar l'identificador de client de Google Ads

L'identificador de client és un número únic que identifica el compte de Google Ads. També el podeu utilitzar per connectar el compte a altres productes de Google, com ara Google Analytics o Perfil d'empresa. En aquest article es mostra com es localitza l'identificador de client.

Consells

• Tingueu l'identificador de client a mà quan us poseu en contacte amb el servei d'assistència tècnica de Google Ads.
  • No el compartiu amb ningú que no sigui de la vostra confiança; penseu que qualsevol que conegui aquest número pot fer-lo servir per accedir a la vostra informació de Google Ads.
  • Els identificadors de nova creació tarden uns quants minuts a registrar-se al sistema.

Instruccions

1. Inicieu la sessió al compte de Google Ads.
  2. Feu clic a la foto de perfil, a l'extrem superior dret.
  3. L'identificador de client es mostrarà a "Informació del compte".

Consells addicionals per trobar l'identificador de client

• El vostre identificador de client es mostra a l'extrem superior dret del compte de Google Ads.
  • Als comptes de gestor, feu clic a la fletxa avall que hi ha al costat del nom del compte d'MCC, a l'extrem superior esquerre. L'identificador de client es mostrarà sota la fletxa de menú desplegable que hi ha a prop del nom del compte de l'MCC.
  • Si heu iniciat la sessió al compte de Google Ads, feu clic al logotip de Google Ads que hi ha a l'extrem superior esquerre. L'identificador de client s'inclourà a l'URL.
  • També podeu trobar l'identificador de client en correus electrònics o extractes de facturació anteriors de Google Ads, o al perfil de pagaments enllaçat al compte. Per trobar el perfil de pagaments, inicieu la sessió al compte de Google Ads, feu clic a la icona de facturació i, tot seguit, a Perfils de pagaments. Veureu una llista de tots els perfils de pagaments associats al compte.

Enllaç relacionat