Andre Google-produkter for bedrifter

• Det finnes en rekke funksjoner, verktøy og annonseformater i Google Ads du kan bruke i forbindelse med annonsering, men det finnes også mange andre Google-produkter du med fordel kan benytte deg av.
  • Du bør utforske disse produktene for å se om de kan være nyttige i arbeidet med å skape vekst i bedriften på nettet, øke inntektene og skape enda bedre opplevelser for kundene på nettet.

Noen av disse produktene er beskrevet nedenfor. Du finner en fullstendig liste over alle Google-produktene som er tilgjengelige i området ditt, på http://www.google.com/options.

Nå frem til lokale kunder

Google My Business update Vis bedriften din på Google Maps: Ved hjelp av Google Min bedrift kan du nå ut til brukere som søker etter lokale tjenester på Google Maps. Bedriften din fremheves på kartet, og brukerne får enkel tilgang til bedriftsinformasjon, bilder og anmeldelser.
Prøv Google Min bedrift gratis!

Selg produkter på nettet

Shopping campaigns update Øk trafikken til nettbutikken din med Google Shopping. Send inn produktene dine til Google Shopping slik at brukere raskt og enkelt kan finne nettstedet ditt når de handler på nettet.
Prøv Google Shoppinggratis!
Send and receive payments seamlessly with Wallet Gjør det enkelt for kundene å betale ved hjel Google Wallet. Dette er et betalingssystem på nettet som er trygt og enkelt å bruke for kundene. Det kan også benyttes for å øke salget.
Prøv Google Wallet

Gjør nettstedet ditt enda bedre

Analytics update Finn ut hvordan kundene bruker nettstedet ditt: Google Analytics kan vise deg hvordan kundene navigerer gjennom nettstedet, hvilken bane de følger før de kjøper noe, hvor du mister kunder og en lang rekke andre opplysninger om hvilke resultater nettstedet gir.
Prøv Google Analytics gratis!
Create a search engine for your site Forbedre shoppingopplevelsen på nettstedet ditt med et Google-søkefelt som er spesielt utformet for nettsteder som selger flere produkter. Med Google Nettstedsøk kan du benytte den samme søketeknologien som danner grunnlaget for Google.com på nettstedet ditt, slik at brukerne får relevante resultater i rekordfart. Nettstedsøk.
Prøv Search for Work

Ekstrainntekter fra nettstedet ditt

Show relevant Google ads on your website Vis relevante Google-annonser på nettstedet ditt, og få betalt for det. Legg til kodebiten du får av oss, på nettstedet ditt, velg hvor annonsene skal plasseres, og tjen så penger når besøkende klikker på annonsene.
Prøv AdSense gratis!
Increase your revenue beyond AdSense Bruk AdSense, men også andre produkter, så du kan vise annonser fra AdSense og andre annonsevisningsprogrammer på nettstedet ditt og dermed øke inntektene.
Prøv Google Ad Manager gratis!
Mobile app monetization Tjen penger på mobilapper ved å vise annonser i apper for å maksimere inntektene på mobilplattformer.
Prøv Google AdMob gratis!

Mer avanserte annonseringsverktøy

Finn mer avanserte annonseringsprodukter i Google Marketing Platform-utvalget. I disse nyttige produktene finner du avanserte verktøy tilpasset søkemotormarkedsføring, kompliserte annonsekampanjer og rich media-annonser.
Prøv et Google Marketing Platform-produkt

Tips

Hvis du bruker flere Google-produkter i bedriften din, anbefaler vi at du bruker den samme påloggingsinformasjonen for Google-kontoer for alle produktene. Det kan også være lurt å ha separate Google-kontoer for produkter du bruker til personlige formål, og produkter du bruker i jobbsammenheng. Finn ut mer om andre bedriftsløsninger fra Google.

Trenger du hjelp med et Google-produkt? Du får tilgang til brukerstøtten for alle Googles produkter og tjenester ved å gå til http://www.google.com/support. Søk i eller bla gjennom brukerstøtten for det aktuelle produktet for å finne svar på spørsmålene dine, eller ta kontakt med oss.