Altres productes de Google per a empreses

• Tot i que Google Ads us ofereix una gran varietat de formats d'anunci, eines i funcions per ajudar-vos amb la publicitat, hi ha altres productes de Google que també poden contribuir a l'èxit de la vostra empresa.
  • Exploreu aquests productes per veure si us poden ser útils per fer créixer la vostra empresa en línia, optimitzar els ingressos i oferir una millor experiència als clients en línia.

A continuació trobareu la descripció d'alguns d'aquests productes. Podeu consultar la llista completa de tots els productes de Google disponibles a la vostra regió a les opcions.

Arribar a clients locals

Google My Business update Mostreu la vostra empresa a Google Maps: utilitzeu Perfil d'empresa per arribar a les persones que cerquen serveis locals a Google Maps. La vostra empresa es mostrarà destacada al mapa i els usuaris podran accedir fàcilment a la informació, les fotografies i les opinions. Creeu el vostre perfil d'empresa sense cost econòmic.

Vendre productes en línia

Shopping campaigns update Augmenteu el trànsit a la botiga del vostre lloc web amb anuncis de compres i Google for Retail. Envieu les dades de producte a través de Google Merchant Center perquè els compradors puguin trobar el vostre lloc web de manera fàcil i ràpida quan comprin en línia. Proveu Google for Retail sense cost econòmic.
Send and receive payments seamlessly with Wallet Faciliteu el pagament als vostres clients amb Google Wallet. Es tracta d'un sistema de pagament en línia segur i fàcil d'utilitzar per als clients, que fins i tot pot fer augmentar les vendes. Proveu Google Wallet

Millorar un lloc web

Analytics update Esbrineu com utilitzen els clients el vostre lloc web: Google Analytics pot mostrar-vos com naveguen els clients pel vostre lloc web, quin camí segueixen abans de fer una compra, on es perden clients i molta més d'informació sobre el rendiment del lloc web. Proveu Google Analytics sense cost econòmic.
Create a search engine for your site Milloreu l'experiència de compra del vostre lloc web amb el quadre de cerca de Google dissenyat especialment per a llocs web que venen diversos productes. Cerques al lloc web de Google aporta la mateixa tecnologia de cerca de Google.com al vostre lloc web, amb la qual cosa podeu oferir resultats rellevants ràpidament. Site Search. Proveu Search for Work

Guanyar més diners amb un lloc web

Show relevant Google ads on your website Mostreu anuncis de Google rellevants al vostre lloc web i guanyeu diners per fer-ho. Us proporcionem un fragment de codi perquè l'inclogueu al vostre lloc web. Trieu on voleu emplaçar els anuncis i guanyareu diners quan els visitants hi facin clic.
Proveu AdSense de franc
Increase your revenue beyond AdSense Aneu més enllà d'AdSense i mostreu al vostre lloc web anuncis tant d'AdSense com d'altres programes de difusió d'anuncis a fi d'augmentar encara més els ingressos.
Proveu Google Ad Manager de franc
Mobile app monetization Monetitzeu les aplicacions mòbils mostrant-hi anuncis per maximitzar els ingressos en plataformes mòbils.
Proveu Google AdMob de franc

Més eines avançades de publicitat

Trobareu més productes publicitaris avançats a la suite de Google Marketing Platform. Aquests productes tan potents ofereixen eines sofisticades per al màrqueting en cercadors, campanyes d'anuncis complexes i anuncis rich media. Proveu un producte de Google Marketing Platform

Consell: si feu servir diversos productes de Google per a la vostra empresa, us recomanem que utilitzeu en tots la mateixa informació d'inici de sessió que feu servir per al Compte de Google. També convé tenir Comptes de Google diferents per als productes que utilitzeu per a activitats personals i professionals. Més informació sobre altres solucions de Google per a empreses

Us cal ajuda amb un producte de Google? Per accedir als Centres d'ajuda dels productes i serveis de Google, visiteu la pàgina d'assistència. Navegueu pels Centres d'ajuda dels productes o bé feu-hi cerques per trobar respostes o per contactar amb l'equip d'assistència adequat.