Forventet klikrate: Definition

En søgeordsstatus, der angiver, hvor sandsynligt det er, at der vil blive klikket på din annonce, når den vises for det pågældende søgeord, uanset din annonces position, aktiver og andre annonceformater, der kan påvirke annoncens mulighed for eksponering og synlighed.

Med denne status forudsiges det, om dit søgeord fører til et klik på dine annoncer. Google Ads tager højde for dit søgeords tidligere effektivitet målt ud fra din annonces positionering. Den forventede klikrate (CTR, clickthrough rate), som Google Ads giver et søgeord på din konto, er et skøn baseret på antagelsen om, at søgeordet matcher nøgleordet nøjagtigt. På auktionstidspunktet (når en persons søgetermer udløser visning af en af dine annoncer) beregner Google Ads en mere præcis forventet CTR, der er baseret på søgetermerne, enhedstypen og andre faktorer på auktionstidspunktet.

Der er tre mulige statusser: Over middel, middel eller under middel.

• Hvis status er "gennemsnitlig" eller "over gennemsnittet", betyder det, at der ikke er nogen alvorlige problemer med den forventede klikfrekvens for dette søgeord, når det sammenlignes med all de andre søgeord på Google Ads.
  • Hvis status er "under gennemsnittet", betyder det, at du nok skal overveje at ændre din annoncetekst, så den er mere direkte relateret til dine vigtigste søgeord.
  • Brug denne status til at finde frem til de søgeord, der ikke er tilstrækkeligt relevante til at være virkeligt effektive.
  • Den forventede klikrate er kun en prognose, så den adskiller sig fra de faktiske klikrater, der vises i kolonnen "CTR" på din konto. I modsætning til kolonnen "CTR" viser denne status, hvor effektivt det aktuelle søgeord er – både på din konto og på tværs af alle andre annoncørers konti. Denne status er også blevet justeret for at eliminere betydningen af annonceposition og andre faktorer, der påvirker muligheden for eksponering og synlighed, f.eks. aktiver.
  • Et søgeord kan have et højt kvalitetsresultat og en lav forventet klikrate (eller omvendt), fordi Google Ads arbejder med en række forskellige kvalitetsfaktorer, når kvalitetsresultatet skal bestemmes. Selvom dit samlede kvalitetsresultat er godt, kan du ved at se på individuelle faktorer finde frem til områder, hvor der er mulighed for forbedring.
  • Søgeord, der er sat på pause, beholder det kvalitetsresultat, som de havde, da de sidst var aktive. Derfor er det muligvis ikke en god idé at se på disse resultater over tid. Vi opfordrer annoncører til at fokusere på aktive søgeord, når de ser på underordnede metrics for kvalitetsresultat, da disse resultater opdateres løbende.