Google Ads ‑sovellusliittymä (AdWords-sovellusliittymä)

Tämä on kehittynyt ominaisuus, jonka ansiosta mainostajat voivat tehdä toimenpiteitä ja muutoksia Google Ads ‑tileillään luomiensa sovellusten kautta. AdWords-sovellusliittymä korvataan uudemmalla Google Ads ‑sovellusliittymällä, joka on tällä hetkellä betavaiheessa.

• AdWords-sovellusliittymän ja Google Ads ‑sovellusliittymän avulla kehittäjät voivat laatia ja käyttää sovelluksia, jotka ovat vuorovaikutuksessa suoraan Google Ads ‑palvelimella olevien tilitietojen kanssa.
  • Nämä sovellusliittymät auttavat mainostajia hallinnoimaan suuria Google Ads ‑tilejä ja -kampanjoita tehokkaasti. Voit esimerkiksi kerätä Google Ads ‑datan käytettäväksi muiden järjestelmien, kuten mainosjakaumien kanssa, säännöllisten raporttien luomiseen ja joukkomuokkausten tekemiseen kampanjoihin.
  • Molempien sovellusliittymien käyttöön tarvitaan Google Adsin hallinnoijan tili ja kehittäjän tunnus.
  • Nämä sovellusliittymät ovat hyvä vaihtoehto mainostajille, joilla on käytössään kehittäjä tai ohjelmoija, jolla on teknistä osaamista. Jos käytössäsi ei ole tällaisia resursseja mutta haluat silti lisätyökalun helpottamaan laajojen tilimuutosten tekemistä, kokeile Google Ads Editoria tai Google Ads ‑skriptejä.

Sovellusliittymän käyttäminen
Lue lisää Google Ads Editorista
Lisätietoja Omasta asiakaskeskuksesta