Google Ads API

Tämä on lisäominaisuus, jonka avulla mainostajat voivat muodostaa yhteyden Google Ads ‑tileihinsä ja tehdä tileihin muutoksia luomiensa sovellusten kautta. Huhtikuussa 2022 AdWords API poistuu käytöstä, ja sen tilalle tulee Google Ads API. Lue lisää Google Ads APIin siirtymisestä.

• AdWords APIn ja Google Ads APIn (eli ohjelmointirajapinnan) avulla kehittäjät voivat luoda ja käyttää sovelluksia, jotka ovat suoraan yhteydessä Google Ads ‑palvelimella oleviin tilitietoihin.
  • Nämä sovellusliittymät auttavat mainostajia hallinnoimaan suuria Google Ads ‑tilejä ja -kampanjoita tehokkaasti. Voit esimerkiksi kerätä Google Ads ‑dataa ja käyttää sitä muiden järjestelmien, kuten mainosinventaarien, kanssa, luoda säännöllisiä raportteja ja tehdä joukkomuokkauksia kampanjoihin.
  • Kummankin APIn käyttöön tarvitaan Google Adsin hallinnoijan tili ja kehittäjän tunnus.
  • Nämä APIt ovat hyvä vaihtoehto mainostajille, jotka tekevät yhteistyötä teknisesti taitavan kehittäjän tai ohjelmoijan kanssa. Jos sinulla ei ole tällaisia resursseja mutta haluat kuitenkin lisätyökalun helpottamaan laajojen tilimuutosten tekemistä, kokeile Google Ads Editoria tai Google Ads ‑skriptejä.

APIn käyttäminen
Lue lisää Google Ads Editorista
Lue lisää Omasta asiakaskeskuksesta