Google Ads API

En avanceret funktion, der giver annoncører mulighed for at interagere med og foretage ændringer på deres Google Ads-konto via programmer eller apps, de selv har udviklet. Fra og med april 2022 er AdWords API ikke længere tilgængelig. Den erstattes af Google Ads API. Få flere oplysninger om migrering til Google Ads API.

• Programmeringsgrænsefladerne AdWords API og Google Ads API gør det muligt for udviklere at udvikle og bruge programmer eller apps til direkte interaktion med deres kontooplysninger på Google Ads-serveren.
  • Disse API'er kan hjælpe annoncører med effektivt at håndtere store Google Ads-konti og -kampagner. Du kan f.eks. kompilere dine Google Ads-data med henblik på brug i andre systemer såsom lagerbeholdningssytemer, generere rapporter med faste intervaller og foretage justeringer af flere kampagner på én gang.
  • Du skal have en Google Ads-managerkonto og et udviklertoken for at kunne bruge API'erne.
  • Disse API'er er en oplagt mulighed for annoncører, der råder over en udvikler eller programmør med teknisk erfaring. Hvis du ikke har sådanne ressourcer til rådighed, men gerne vil have et ekstra værktøj, der kan gøre det lettere for dig at administrere omfattende ændringer på din konto, kan du i stedet prøve Google Ads Editor eller Google Ads-scripts.

Sådan bruger du API'en
Få flere oplysninger om Google Ads Editor
Mere om Mit kundecenter