Google Ads API (AdWords API)

En avanceret funktion, der giver annoncørerne mulighed for at interagere med og ændre deres Google Ads-konto via apps, de udvikler. AdWords API erstattes af det nyere Google Ads API, som i øjeblikket er tilgængelig i en betaversion.

• AdWords API og Google Ads API (programmeringsgrænseflade) gør det muligt for udviklere at udvikle og bruge apps, som interagerer direkte med deres kontooplysninger på Google Ads-serveren.
  • Disse API'er kan hjælpe annoncører med effektivt at håndtere store Google Ads-konti og -kampagner. Du kan f.eks. kompilere dine Google Ads-data til brug med andre systemer, som f.eks. beholdninger, generere jævnlige rapporter og udføre massejusteringer af kampagner.
  • Du skal have en Google Ads-managerkonto og et udviklertoken for at kunne bruge API'erne.
  • API'erne er et godt valg til de annoncører, der råder over en udvikler eller programmør med teknisk erfaring. Hvis du ikke har sådanne ressourcer til rådighed, men gerne vil have et ekstra værktøj, der kan gøre det lettere for dig at administrere omfattende ændringer på din konto, kan du i stedet prøve Google Ads Editor eller Google Ads-scripts.

Sådan kan du bruge API'en
Få flere oplysninger om Google Ads Editor
Mere om Mit kundecenter