API de Google Ads

Funció avançada que permet als anunciants interaccionar i fer canvis al seu compte de Google Ads mitjançant les aplicacions que creen. L'abril de 2022, l'API d'AdWords deixarà d'estar disponible i se substituirà per l'API de Google Ads. Obteniu més informació sobre la migració a l'API de Google Ads.

• Les API d'AdWords i de Google Ads (interfície de programació d'aplicacions) permet als desenvolupadors crear i fer servir aplicacions per interaccionar directament amb la informació del seu compte al servidor de Google Ads.
  • Aquestes API poden ajudar els anunciants a gestionar de manera eficient els comptes grans i les campanyes de Google Ads. Per exemple, podeu compilar les dades de Google Ads per utilitzar-les amb altres sistemes com ara inventaris, per generar informes periòdics i per fer ajustos de campanya de manera massiva.
  • Per fer servir l'API, necessitareu un compte de gestor de Google Ads i un testimoni de desenvolupador.
  • Aquestes API són una bona opció per als anunciants que tenen un desenvolupador o un programador amb coneixements tècnics. Si no disposeu d'aquests recursos però voleu una eina addicional que us ajudi a gestionar els canvis grans al vostre compte, proveu de fer servir Google Ads Editor o scripts de Google Ads.

Com es pot utilitzar l'API
Més informació sobre Google Ads Editor
Més informació sobre El meu centre de clients

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now