Kompatibilitet med Performance Max-funktioner

Performance Max är en målbaserad kampanjtyp som ger resultatstrategiska annonsörer tillgång till hela sitt Google Ads-annonsutrymme från en och samma kampanj. Kampanjtypen är ett komplement till dina sökordsbaserade sökkampanjer så att du kan hitta fler konverterande kunder i alla Googles kanaler, till exempel YouTube, Display, Sök, Förslag, Gmail och Maps.

I denna artikel beskriver vi vilka funktioner som är kompatibla med dina Performance Max-kampanjer och ger dig länkar till ytterligare resurser som kan hjälpa din kampanj.

Google Ads-funktion Kompatibilitet med Performance Max Om ja, läs mer:
Annonsdestination

Delvis. Alla kanaler där Performance Max-annonser visas är inte kompatibla med segmentering av annonsdestinationer.

Budjustering för annonsschema Nej
Apptillgångar Nej
Auktionsinformation Ja Jämföra resultat med hjälp av Auktionsinformation
Rapporten Auktionsinformation Ja
Automatiserade tillgångar Nej
Varumärkesuteslutningar Ja Tillämpa varumärkesuteslutningar på Performance Max-kampanjer
Varumärkespåverkan eller sökpåverkan Nej
Grupp Nej
Campaign Manager Nej
Kopiera och klistra in kampanjer Ja Kopiera och klistra in kampanjer, annonsgrupper, annonser, målgrupper och sökord
Budjusteringar för enheter Nej
Experiment Ja. Du kan använda ökningsexperiment med Performance Max-kampanjer som inte länkar till Google Merchant Center. Du kan också jämföra Performance Max-kampanjer med Shopping-kampanjer med A/B-experiment. Skapa ökningsexperiment för Performance Max
HTML5-tillgångar Ja Skapa en tillgångsgrupp
Bildtillgångar Nej
Platsbaserade budjusteringar Nej
Målgruppslistor på förvaltarkontonivå (MCC) för målgruppssignaler Nej Förvaltarkonton (MCC): Om Google Ads-förvaltarkonton
Listor över placeringsuteslutningar Ja Använda listor över placeringsuteslutningar i alla dina konton
Portföljbudstrategier eller delade budgetar Nej
Liknande målgrupper Nej
Testspårningsmall Nej
Utökning av webbadress ärver tillgångar från sökkampanjer Nej
Kolumnen Synliga exponeringar Nej